További oldalaink: profHOUSE.hu ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  sussunk-fozzunk.hu online szakácskönyv...   -  rpass.hu Kijelentkezve...
Kijelentkeztél a Hírsumma.info-ról Sajtóközlemények beküldéséhez jelentkezz be...

HÍRSUMMA.info

CHF : 400,10
EUR : 391,04
USD : 365,05
hirdetés




Itt vagyunk: Főoldal > Sport > SportGeza > Matuz Krisztián közvetíti a digitálisan felújított 6:3-at

Matuz Krisztián közvetíti a digitálisan felújított 6:3-at

SportGéza.hu |


print Nyomtatás
X
Index - Mindeközben - Matuz Krisztián közvetíti a digitálisan felújított 6:3-at
  • Ma 18 órától a Super TV2 tűzi műsorra a digitálisan felújított angol–magyar találkozót 1953-ból.

    63

    Az Aranycsapat az évszázad mérkőzéseként emlegetett londoni találkozón 6:3-ra nyert, a magyar gólokat este kiszínezve láthatjuk viszont. 

    Ezúttal nem Szepesi György, hanem Matuz Krisztián ragad mikrofont. 

    A 6:3-ról gyerekkoromban természetesen rengeteget hallottam és olvastam, mielőtt a teljes meccset valaha láthattam a tévében. Lenyűgözött Hidegkuti és Puskás technikája, Bozsik intelligens játéka, s persze Szepesi György fantasztikus közvetítése. Hihetetlenül kíváncsi vagyok, mennyire változtatja meg az akkor átélt élményt, hogy sokkal jobb minőségben élvezhetjük újra a mérkőzést. Arról nem is beszélve, mekkora kihívás és megtiszteltetés számomra, hogy közvetíthetem az Aranycsapat legendás mérkőzését. Ugyanakkor hálás feladat ez, hiszen az ilyen csodás meccseken a kommentátornak csak arra kell ügyelnie, hogy ne rontsa el a nézők szórakozását!

    – fogalmazott Matuz Krisztián.

  • Kövesse a Mindeközbent a Facebookon is!

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az egykori modell úgy véli, a termés ízét nagyban befolyásolja, mekkora szeretettel állunk a növényhez.

    A földdel ésa növényekkel való ténykedés felér egy meditációval, vallja Bódi Sylvi, aki állítása szerint elég spirituálisan kertészkedik. Az egykori modell, aki nagyszülei révén már gyerekkora óta rajong a földért, hiszen korán be lett fogva a munkába: egy hektárnyi területen termesztettek zöldségeket, gyümölcsöket.

    A szörfös szerint nem mindegy, hogyan fog bele az ember a termesztésbe, kertészkedésbe: Bódi állítja. ültetés előtt mindig kommunikál a magokkal.

    Elég spirituálisan kertészkedek. Kommunikálok a növényeimmel. Ültetés előtt kicsit »meginformálom« a magokat: belerakom a kezembe, kapcsolódok velük, érzem, hogy összekötöm a szívemet a kis maggal, biztatom, hogy induljon el, teljesítse be magát. Elképzelem, hogy milyen növény lesz belőle, milyen sok termés lesz, ami nekem, a családom, barátaim számára terem. Csak azután ültetem el, hogy megtörtént a kapcsolat. Húsz magból huszonegy kikel...

    – árulta el Bódi Sylvi.

    (via Metropol)

  • Nem csupán bútorai és ruhái, de 16 éve már a haja is élénk narancssárga egy 37 éves skót nőnek. Sheri Scott ezzel hívja fel magára a figyelmet, s bár nagy sikere van az internetezők körében, két kutyája – a jelek szerint – nem feltétlen van elragadtatva ettől.

    2020 februárja óta Scott lakása is a narancssárga különböző árnyalataiban pompázik. Még a radiátor is narancsos, így tökéletes a nő számára minden. Mint mondja, amióta csak az eszét tudja, rajong ezért az élénk és vidám színért, méghozzá a rajzfilmeknek köszönhetően. Amikor 21 éves volt, a szőke hajszínnel próbálkozott, de két hét után végül a vörös mellett döntött, mert a szőke nem volt elég élénk neki. De nem Scott az egyetlen, aki egyetlen szín bűvöletében éli életét: egy 74 éves nő már 25 éve csak zöld ruhákba bújik.

  • Rajongói úgy vélik, a színésznő dögösebb, mint a huszonévesek.

    Demi Moore alaposan felkavarta az Instagram állóvizét azzal a videóval, amelyet a családi nyaralásáról osztott meg. Úgy tűnik ugyanis, mintha a 61 éves színésznő megtalálta volna a módját annak, hogy megállítsa az öregedést.

    Moore jelenleg Mexikóban pihen a lányaival, a 35 éves Rumerrel, a 32 éves Scouttal, a 30 éves Tallulah-val, valamint a barátaikkal, akikkel úgy döntöttek, megcsinálják a maguk verzióját abból a videóból, ami nagyot megy most a TikTokon és az Instagramon a nyaraló felhasználók és tartalomgyártók körében. Ezzel a trenddel azt szemléltetik, mintha csak egy ugrás választaná el az embert attól, hogy valamilyen különleges helyre utazzon. Ezért történt, hogy Moore és lányai, valamint barátaik a kamerát átugorva a luxusvillájukból egyből egy gyönyörű mexikói strandra csöppentek, néhány vágásnak köszönhetően.

    A színésznő indította a sort, akinek bikinis alakját nem győzték dicsérni a rajongók.

    A felvételen Moore unokája, a 11 hónapos Louetta is feltűnik, a követőket mégis egy kérdés foglalkoztatja csak: hol van Bruce Willis?

    Mint ismert, a hollywoodi filmcsillagról még 2022 márciusában derült ki, hogy felhagy a színészettel, miután afáziával diagnosztizálták. Legutóbb első felesége, Demi Moore nyilatkozott ennek kapcsán, kifejtve, hogy Willis már fel sem ismeri őt, de az adott körülményekhez képest jól van.

    (via DailyMail)

  • Rejtély számára, honnan vesz ennyi életerőt.

    Varga Márk, azaz G.w.M szerint a felesége, Kulcsár Edina igazi szuperhősként viseli negyedik várandósságát. A rapper azt mondja, az egykori szépségkirálynő, aki lassan a terhessége hatodik hónapjába ér, nagy pocakja ellenére is mindent maga menedzsel, ezért nagyon büszke rá.

    Edina egy igazi szuperhős! Egy supermom, egy terminátor. Hiába a nagy pocak, ugyanúgy dolgozik mindennap, pedig nem kötelezi erre senki… Addig csinálja, amíg kedve tartja. A céges ügyek mellett intézi a gyerekeket, jön-megy, mintha nem is emberből lenne. Sokszor kapom azon magam, hogy csak nézem, és elképzelni sem tudom, hogy honnan vesz ennyi életerőt a mindennapokhoz. Végtelenül büszke vagyok rá!

    – jelentette ki a Ripostnak a rímbetyár.

Gyorsolvasása a cikknek

Az oldal további hírei...

Last ten...
SportGéza.hu

Mit hozhat Arne Slot a Liverpoolnak és Szoboszlai Dominiknek?
A végén örülhet, ha a búcsú után nem kell kanosszajárásba ...

„A szövetségi kapitány egy bohóc” – a hokiválogatott játékosa kifakadt
Belső viszály marcangolja a bolzanói világbajnokságon szereplő magyar ...

Fucsovics továbbjutott Cagliariban
7:5, 4:0-ra vezetett, mikor olasz ellenfele ...

Nadal a nyolcaddöntőben búcsúzott élete utolsó madridi nagy tornájától
Most először kapott ki a madridi salakon olyantól, aki nincs benne az aktuális top ...

Kozák Danuta parádés győzelemmel tért vissza
A 2021-es koppenhágai világbajnokság óta nem láthattuk téthelyzetben ...

Igaz volt a pletyka, az F1 korszakos zsenije elhagyja a Red Bullt
Másfél évtizedes sikertörténet végéhez ...

Szívinfarktust kapott a világ- és Európa-bajnok kézilabdázó
A klub tájékoztatása szerint már jobban érzi ...

Egy meccsre tiltották el a magyar jégkorong-válogatott kulcsemberét
Pedig a szabályok értelmében megúszhatta ...


÷A legfrissebb hírek a főoldalon: kattints ide!

÷További mai Sport hírek...

÷Még több SportGéza.hu...

hozzászólás

a Matuz Krisztián közvetíti a digitálisan felújított 6:3-at című hírek részlethez

HÍRSUMMA

1 


A hírekhez való hozzászóláshoz regisztráció szükséges! Regisztráció vagy Belépés
A regisztráció mindössze 1 perc. Cserébe saját profilod lesz, képet tölthetsz fel, és bármihez hozzászólhatsz!






További oldalaink: profHOUSE.hu ¤ profJOB.hu ¤ Süssünk-főzzünk.hu ¤ rPass.hu
©2007-2024(2010) HÍRSUMMA.info | Időjárás | Ipresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép | Fórum | Sajtóközlemények beküldése
© designer & create by MAdMA