HÍRSUMMA.info
Belépés - Regisztráció
HÍRSUMMA


Gazdaság

Összes mai Gazdaság hírek ( 66 cikk)
HÍRSUMMA

Romániában terjeszkedik az Indotek-csoport

A magyar ingatlanfejlesztő cég – amely ugyanakkor az MKB Bank és az Országos Betétbiztosítási Alap rossz követeléseit is megszerezte – megvásárolta a Promenada Targu Mures bevásárlóközpontot a francia AEW Europe csoporttól. Hogy mennyiért, azt nem hozták nyilvánosságra.
Mfor.hu | 2019-09-19 16:40:23

Itt az igazság: ennyibe kerülnek az új lakások Budapest különböző kerületeiben

Egyre gyakoribb a milliós négyzetméterár.
portfolio.hu | 2019-09-19 16:30:41

Egyre sötétebben látja a világ jövőjét az OECD

Romlanak a növekedési kilátások.
portfolio.hu | 2019-09-19 16:10:21

Mi elkezdtük, ti folytassátok! 10 éves Az Év Irodája - válaszol: Hadnagy Timi

1. 10 éves Az Év Irodája. Mi történt az elmúlt 10 évben a Te olvasatod és tapasztalatod szerint az irodapiacon és a munkahelyek világában? Hogyan zajlott a munkahelyek evolúciója és revolúciója?

Elképesztő pozitív változáson ment keresztül az irodai “világ”. A nagy multi cégektől kezdve egészen a kicsi, par fős vállalkozásokig nagy szerepet kap a rendhagyónak cseppet sem mondható munkakörnyezet kialakítása. Értem itt a rapid tárgyalókat, telefonáló boxokat, álló munkaállomásokat és közösségi “lazító” tereket. Szerencsére a szelektív hulladékgyűjtés, kulacsok, víztisztítók használata is teljesen természetessé vált.

2. Októberben tíznapos fesztivál keretében zajlik az Office Week, és ellátogathatsz többek között az OfficeXPO interior dizájn kiállításra is. Mire lehet jó egy irodavásár? 

Mindig szerettem az ilyen eseményeket, mert olyan cégekkel, termékekkel ismerkedhet meg az ember, amire talán nem is gondolt. Új kapukat nyit meg abszolút.

3. Ha kiállítóként lennél jelen a vásáron, Te mit mutatnál meg, mit tartasz fontosnak, ami megváltoztatta az irodádat, jobbá tette a munkahelyi hangulatot és a közösséget, és hatékonyabbá vált a céges működés?

Ez nagyon összetett kérdés, mert minden apró részlet számít egy irodai térben. Számomra a megfelelő világítás nagyon fontos, úgy, hogy a funkción kívül a design is megmutatkozhasson. Az ülőbútorok ergonómiailag megfelelő kialakítása mellett például a mellékhelyiséget vagy a konyhát (kávésarok) szinte többet használják a dolgozók, mint az otthonit, így szerintem legalább olyan fontos, hogy ezek minden tekintetben megállják a helyüket. 

4. Mit szeretsz nagyon és mit kevésbé az irodádban? Mi a kedvenc tárgyad, bútorod, tered a munkahelyeden?

Szerencsére az egész környéket, épületet, atmoszférát kedvelem, úgy, ahogy van. A tárgyalónkat különösen, de például a kedvenc tárgyaim közé tartozik a Kinnarps színes felíró tábla, ami nélkül a hétfő reggeli meetingek nem lennének ugyanolyanok.

+1 Ha tehetnéd, hol dolgoznál 20 év múlva? Egy űrhajóban a Föld körül, a Mátrixban vagy egy önellátó felhőkarcolóban, egy trópusi szigeten, az óceán közepén? Jöhet bármi :) Persze indoklást is kérünk!

Ausztrália nyugati partjain vagy Sydneytől nem messze, egy tengerparti városban.

Olyan stúdiót képzelek el, ahol egyedi bútorokat is árulhatnék. Lenne egy kávézó rész - mert persze addigra egy barista képzésen is túl lennék :) - és remélem a csapatom is velem tart.

 

Ha érdekelnek a legjobb hazai szolgáltatók és az irodaterek evolúviója, akkor gyere el az októberi Office XPO-ra és légy részese Magyarország első irodatér fesztiváljának!Retail.hu | 2019-09-19 16:10:21

Magyarországra látogat Erdogan

November 7-én.
portfolio.hu | 2019-09-19 16:00:20

Az egyik matuzsálemkötvény a csúcson, a másik a gödörben

Egyesek nevettek, mások szörnyülködtek rajta két évvel ezelőtt, amikor Ausztria és Argentína száz éves lejáratú államkötvényeket bocsátott ki. A vészmadarak nagy veszteségektől óvták a vásárlókat. Azóta viszont 70-100 százalékkal felment az osztrák kötvények ára, és felére esett a másiké. Kinek van még ilyenje? Nálunk miért nincs?
Mfor.hu | 2019-09-19 15:50:20

Nem halott részvényekre van szükség a magyar tőzsdén!

Egy pofon kellene Virág Ferenc szerint.
portfolio.hu | 2019-09-19 15:30:22

Erdogan Magyarországra jön

November 7-én Magyarországra látogat Recep Tayyip Erdogan török elnök - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium.
Mfor.hu | 2019-09-19 15:20:26

Irán totális háborúval fenyeget

"Nem habozunk megvédeni területünket."
portfolio.hu | 2019-09-19 14:50:23

Egyre sötétebben látja a világ jövőjért az OECD

Romlanak a növekedési kilátások.
portfolio.hu | 2019-09-19 14:40:23

Együttműködik a Hiventures és a BÉT

A magyar vállalatok tőzsdei megjelenését ösztönzik.
portfolio.hu | 2019-09-19 14:30:20


Összes mai Gazdaság hírek a hirsumma.info-n...


További oldalaink: profHOUSE.hu ¤ profJOB.hu ¤ Süssünk-főzzünk.hu ¤ rPass.hu
©2007-2019(2010) HÍRSUMMA.info | Időjárás | Ipresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép | Fórum | Sajtóközlemények beküldése
© designer & create by MAdMA


Observer a médiafigyelő