További oldalaink: profHOUSE.hu ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  sussunk-fozzunk.hu online szakácskönyv...   -  rpass.hu Kijelentkezve...

HÍRSUMMA.info
Belépés - RegisztrációBulvár

Összes mai Bulvár hírek ( 20 cikk)
HÍRSUMMA

Curtis hét megtermett férfival együtt visszatért az állatkínzóhoz

A rapper betartotta az ígéretét, s hét megtermett férfival együtt jelent meg a látrányi állatkínzó házánál, aki néhány nappal ezelőtt egy kalapáccsal verte fejbe a kutyáját.
borsonline.hu | 2020-07-10 20:30:04

Micsoda felfedezés! UFO-motort szúrt ki az amatőr kutató a Marson – videó

Scott Waring amatőr kutató szerint az idegen lények már járhattak a Marson és bizonyítékot is talált rá.
borsonline.hu | 2020-07-10 19:10:03

Meghalt a hatéves Zoé, akiért egy ország fogott össze - édesanyja szívszorító sorokkal búcsúzik tőle

Meghalt az az alig hat és fél éves kislány, Zoé, akinek a jobb lábában tavaly nyáron diagnosztizáltak rosszindulatú csontdaganatot – írja a Ripost. A gyermek több műtéten és kemoterápiás kezelésen is átesett. A család megsegítésére az egész ország összefogott, amikor az otthoni steril környezet kialakítására több millió forintot sikerült összegyűjteni. Azonban hiába, Zoé feladta a harcot.
borsonline.hu | 2020-07-10 16:30:02

7+1 tipp a szúnyogok elűzésére - Drága vegyszerek helyett növények!

Drága vegyszerek helyett nézzen körbe a konyhájában, a kertjében. Ezek a növények a legjobbak a szúnyogok elleni harcban.
borsonline.hu | 2020-07-10 16:10:02

Berki Krisztián szereti, ha a neje mérges, ezért direkt idegesíti

És valószínűleg nem csak őt...
borsonline.hu | 2020-07-10 15:30:03

Vasvári Vivien külföldön is megmutatta új bikinijét, Barta Sylvia pedig fürdőruhában beszélt az UV-sugárzásról

A pénteki termés: Rubint Rella egy vitorláson, Molnár Nini a vízből megtérve fotózkodott.
Velvet.hu | 2020-07-10 15:20:17

Több mint tízmilliárdot hozhatott a hagyaték Vajna Tímeának

Céges változások jellemzik az egykori Vajna-birodalmat, közben Vajna Tímea békésen számolhatja a bevételeket.
Velvet.hu | 2020-07-10 13:10:20

Vasvári Vivien még mindig nagyon szerelmes! Újabb képet mutatott a szőke hercegéről!

Nemrég felröppent a hír, hogy meglehet Vasvári Vivi újra szingli, ám a luxufeleség erre most rácáfolt.  Úgy tűnik, a közös képek hiánya nem az új románc végét jelenteni, hanem csak azt, hogy Vivi nagyon ügyel arra - amire párja még a kapcsolatuk elején kérte -, hogy ne a nyilvánosság előtt éljék az életüket. Második közös nyaralásuk azonban a második közös képet is elhozta a pár életében, s a sztáranyuka a napokban  -  jó időre ismét utoljára - megmutatta jóképű, szőke hercegét.
borsonline.hu | 2020-07-10 13:10:02

Megdöbbentő videó kering arról, ahogy kidobja a lángoló házból a gyerekét az édesanyja

A jajveszékelő 30 éves édesanyát, Rachel Longot szinte ellepték a lángok, amikor hirtelen kidobta a hároméves kisfiát, Jamisont az erkélyről, hogy megmentse a halálra égéstől. A helyszínen volt Philips Blanks, nyugalmazott hadi tengerész, korábbi amerikai focista, aki amikor meglátta az anya elkeseredett cselekedetét, mezítláb az erkély alá rohant, és elkapta a zuhanó gyereket. - A másik srác, aki ott állt, úgy tűnt, nem tudja majd elkapni, ezért léptem oda. A kisgyerek feje pont a könyökömnél landolt -
borsonline.hu | 2020-07-10 12:40:02

Mi történik? Öt afrikai elefánt fürdik a Balatonnál – élő videó

A nagy sikerre való tekintettel, idén is 2 napon keresztül, – július 10. péntek és július 11. szombat – ünnepeljük a Cirkuszok Éjszakáját. Csak erre a két napra érkezik 5 afrikai elefánt a szadai Safari Parkból Balatonlellére, hogy levonuljanak a strandra, ahol egy hűsítő fürdőt vesznek. Július 10-én, pénteken 11.00-kor a Magyar Nemzeti Cirkusz sátrától rendőri felvezetéssel indul az ünnepi felvonulás egészen a balatonlellei Napfény Strandig. A felvonuláson az afrikai elefántok mellett részt vesznek a társulat artistái és nyolctagú zenekara is. A Balaton parton a tűzoltóság segítségével az elefántok egy hatalmas fürdőt vesznek, majd elfogyasszák jól megérdemelt gyümölcstáljukat.
borsonline.hu | 2020-07-10 11:40:03

18 éves lett a Való Világ, így összeszedtünk néhány zavarbaejtő, 18 pluszos sztorit a műsor történetéből

A műsor történetében bőven akad tévétörténeti mérföldkő, szex, drogok, bűnesetek, vagy csak egy-egy olyan megnyilvánulás a képernyőn, amit korábban nem láthattak a nézők.
Velvet.hu | 2020-07-10 10:50:17

Tóth Gabi döntött: Soha többé nem mutatja meg a kislányát!

Komoly, sorsfordító döntés hozott Tóth Gabi és férje Krausz Gábor, amit csütörtök este a rajongóikkal, követőikkel is megosztottak. A sztárpár friss szülőként arra az elhatározásra jutott, hogy soha többé nem mutogatja szerelmük gyümölcsét, a kis Hannarózát, akiről egyébként eddig sem posztoltak szüntelen, de innentől ezen ritka alkalmak is megszűnnek, sőt visszamenőleg is minden képet letöröltek róla a közösségi felületein. Hoztunk családilag egy nagyon fontos, hetek óta fontolgatott döntést, miszerint Gyermekünkről, Krausz Hannaróza Máriáról több fotót nem osztunk meg a nyilvános social felületeinken - kezdte Gabi, akinek mondandójából az is kiderül, hogy a döntésben testvére, Tóth Vera is abszolút mértékben támogatja, s ő maga is eltűntette imádott unokahúgáról a nyilvános képekeit, és inenntől nem posztol róla többé.
borsonline.hu | 2020-07-10 10:40:03


Összes mai Bulvár hírek a hirsumma.info-n...További oldalaink: profHOUSE.hu ¤ profJOB.hu ¤ Süssünk-főzzünk.hu ¤ rPass.hu
©2007-2020(2010) HÍRSUMMA.info | Időjárás | Ipresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép | Fórum | Sajtóközlemények beküldése
© designer & create by MAdMA