További oldalaink: profHOUSE.hu ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  sussunk-fozzunk.hu online szakácskönyv...   -  rpass.hu Kijelentkezve...
Kijelentkeztél a Hírsumma.info-ról Sajtóközlemények beküldéséhez jelentkezz be...

HÍRSUMMA.info

CHF : 406,26
EUR : 393,40
USD : 369,70
hirdetés




Itt vagyunk: Főoldal > Sajtóközlemények > sajtokozlemenyek > A hétvége beARANYozta szezonunkat

A hétvége beARANYozta szezonunkat

Sajtóközlemények |
Igen-Igen-Igen! Megcsináltuk. Bár talán egy kicsit poéngyilkosnak tűnhet így mindjárt a cikk elején, de már nem lehet titok senki számára sem, hogy megnyertük az idei British Truck Racing bajnokságot. :)



Milyen egyszerű is leírni, hogy GYŐZTÜNK. Valójában azonban elképesztő mennyiségű munka, kitartás, tudás és alázat kellett ehhez a fantasztikus sikerhez.

És mi még? Egy remek CSAPAT, egy kíváló PILÓTA és természetesen Ti, akik hittetek bennünk és szurkoltatok az OXXO Racing csapatának.

Valóra váltottuk álmunkat és reméljük a Tiéteket is.
Kétszeres Brit Bajnok csapatként térhetünk immár nyugovóra mostantól.

De nézzük, hogy hogyan is alakult ez a BAJNOKI hétvége.

Mint azt tudjátok Brands Hatch adott otthont a bajnokság befejező futamának, ahová Ryan és az OXXO Racing Team a pontverseny állása szerint jelentős előnnyel érkezett.
Ez azonban közel sem jelentett biztos bajnoki győzelmet.

A szombat reggeli időmérőn a 2. helyre kvalifikáltuk magunkat és óriási izgalommal vártuk a délutáni első futamot.

Ryan remek rajtot vett és ellentmondást nem tűrő tökéletes versenyzéssel az 1. helyre hozta be JÁZMINT (ha még lenne olyan aki nem tudja, Ő a kamionunk.
Ezzel pedig már nem is maradt kérdés, eldőlt az idei bajnoki cím.
A verseny után Ryan a következőket mondta: "Nagyon örülök, bár történt egy kis hiba a kvalifikáció során, mivel a transzponderünk nem működött tökéletesen. Meggyőződésünk volt, hogy az első helyen kvalifikáltuk magunkat, de az időmérő rendszer, csak másodiknak hozott ki minket. Megígértem a csapatnak és persze magamnak is, hogy véghezvisszük amit elhatároztunk. Már az első versenyen megszerezzük a Bajnoki Trófeát.

És valóra váltottuk azt amit egész évben tervezgettünk és amiért ennyit dolgoztunk.
Hihetetlenül boldog vagyok és nagyon-nagyon hálás mindenkinek aki segített ebben a győzelemben.

Különösen az OXXO Racing csapatának, a szerelőimnek, a szurkolóknak és persze a családomnak.
Őszintén bízom benne, hogy még sok ilyen felejthetetlen pillanat vár Ránk sportkarrierem során."

Bár már nem volt miért izgulni a vasárnapi futamokon, ettől függetlenül remekül szerepelt Ryan és a 2 hátralévő futamon a mezőny végéről rajtolva is mindkétszer 2.-ként ért célba.

A mai nap illetve a szezon zárásaként még egy különleges versenyt is megrendeztek, ahol a Divízió 1 és Divízió 2 legjobb versenyzői álltak rajthoz, szinte mint egy gála futamban.
A tét nélküli, ugyanakkor preztizsében igen fontos mérkőzésen azért bebizonyítottuk, hogy nem véletlenül nyertük meg a bajnokságot.

Ryan hihetetlen küzdelemben ELSŐKÉNT gurult át a célvonalon és ezt a verseny győzelmet is bezsebelve koronáztuk meg a 2017-es szezont.
Összességében egy csodálatos hétvégén és egyben egy különleges szezonon vagyunk túl. Remek versenyeket, óriási csatákat, elképesztő győzelmeket éltünk át és rendkívül büszkék vagyunk a sikereinkre, melyeket egyetlen MAGYAR KAMION VERSENYCSAPATKÉNT értünk el a nemzetközi mezőnyben.

"Kedves szurkolóim. Szeretném mégegyszer megköszönni Nektek azt a kitartó és lelkes szurkolást, ami hozzásegített ehhez az elképesztő sikerhez és bár tudom, hogy lehetetlen, de szeretném viszonozni.
Hamarosan Magyarország-ra látogatok, ahol egy különleges PARTY keretében ünnepeljük meg a győzelmet.
Nos néhányatokat szeretnénk vendégül látni ezen a játékos eseményen.
Hogy hogyan nyerhettek belépőt erre a GOKART-ozással és egyéb meglepetésekkel színesített bulira, arról hamarosan olvashattok az OXXO RACING Facebook oldalán.
Remélem néhányan megszorongattok ezen a kis VIP versenyen ."- mondta mosolyogva az újdonsült kétszeres Brit Bajnok, Ryan Smith.

Köszönjük azt a mérhetetlen szeretetet és érdeklődést, ami az idei szezonban is övezte csapatunkat.
Szurkoljatok továbbra is nekünk és kövessetek minket közösségi oldalainkon, hogy megoszthassuk Veletek a legfrissebb híreket, újdonságokat és részt vehessetek játékainkban.


Hajrá OXXO Racing Team!
2x Európa és 2x Brit Bajnok Csapat

Az oldal további hírei...

Last ten...
Sajtóközlemények

Yerba mate. Egy egészséges adag természetes energia az Ön keze ügyében!
Bár egyesek számára még mindig rejtély, évről évre egyre többen nyúlnak hozzá. Egyre többen mondanak le a kávéról vagy a népszerű ...

Tetőztek az ingatlanok albérlet árai
Úgy tűnik az iskolakezdéskor albérletet keresőknek legalább egy jó híre biztosan van. Tetőzik az ingatlanok albérlet árai. ...

Samsung Galaxy X vs Motorola Razr V4? Te melyiket választanád?
A Galaxy X, a Samsung sokrétű új összehajtható kijelzős telefonja, a piacot figyelve új versenytársat kap. Persze van már sok gyártó, akik ...

Frissítés Samsung Galaxy S8 telefonokra!
Új kamera és Ar Emoji frissítés Galaxy S8 telefonokra ...

30 napos Black Friday Shopalike.hu-n
Közeledik az év legnagyobb akciója, amely ebben az évben november 23. A Fekete Péntek eredetileg az Egyesült Államokból indult, és egyre ...

Új 3 hátlapi kamerás mobilt jelentett be a Samsung!
A három kamerás kategóriába bejelentkezve, az alábbi paraméterekkel jelentette meg a Dél-Koreai cég ezt a ...

2018 januárban az építőipar ismét emelkedett
Az egy évvel korábbi eredményekhez az idei és januárjában az építőipar 43,5 növekedett - közli a profHOUSE.hu a KSH adatai alapján. ...

Az iskolakezdésnél fontos kérdés...Vegyek vagy béreljek lakást?
A legtöbb lakást bérbeadó az iskolakezdésre teszi a bérbe adandó ingatlan hirdetését. Különösen jellemző azokra a lakás tulajdonosokra ...

2017 első félévében majdnem másfélszer annyi új lakás épül... jelenti a profHOUSE.hu
Az ingatlanpiac 2017 első féléve jobb lett mint a 2016 első féléve.46%-al több mint tavaly ugyanebben az időszakban. A már kiadott építési ...


÷A legfrissebb hírek a főoldalon: kattints ide!

÷További mai ...

÷Még több Sajtóközlemények...

hozzászólás

a A hétvége beARANYozta szezonunkat című hírek részlethez

HÍRSUMMA

1 


A hírekhez való hozzászóláshoz regisztráció szükséges! Regisztráció vagy Belépés
A regisztráció mindössze 1 perc. Cserébe saját profilod lesz, képet tölthetsz fel, és bármihez hozzászólhatsz!






További oldalaink: profHOUSE.hu ¤ profJOB.hu ¤ Süssünk-főzzünk.hu ¤ rPass.hu
©2007-2024(2010) HÍRSUMMA.info | Időjárás | Ipresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép | Fórum | Sajtóközlemények beküldése
© designer & create by MAdMA