Wilder szerint Joshua csak szaladgált a ringben, mint a mérgezett egér

Box Horizontal
British boxer Anthony Joshua (white trunks) competes with Mexican-American boxer Andy Ruiz Jr (golden trunks) during the heavyweight boxing match between Andy Ruiz Jr. and Anthony Joshua for the IBF, WBA, WBO and IBO titles in Diriya, near the Saudi capital on December 7, 2019. - Ruiz seeks to win back the titles that he lost to Ruiz in a shock June defeat in New York in this high-profile duel , dubbed "Clash on the Dunes". (Photo by Fayez Nureldine / AFP)
Vágólapra másolva!
Deontay Wilder nem sokáig kereste a szavakat, hogy véleményét formáljon a második Anthony Joshua–Andy Ruiz Jr. nehézsúlyú címmérkőzésről.

A két ökölvívó első meccsét emlékezetes körülmények között nyerte a nem éppen atletikus testalkatú mexikói, míg a fél éven át nagy erőkkel felvezetett rijádi visszavágót a brit nyerte meg. Utóbbiról formált véleményt Deontay Wilder, a WBC nehézsúlyú világbajnoka.

"Joshua azt tette, ami a győzelméhez kellett,

Klicskó segítségét kérte az edzőtáborhoz, és gyakorlatilag olyanná is vált, mint ő: jab, fogás, jab, fogás. Egész este ezt csinálta. Ha nekem kellett volna visszavágnom ennek a srácnak, akkor én nem elégedtem volna meg a táncikálással meg a jab-fogással, hanem meg akartam volna mutatni mindenkinek, meg akartam volna győzni az egész világot, hogy én vagyok a legjobb, hogy a közelembe se érhet senki, főleg a súlycsoport mostani állapotában."

Deontay Wilder szívesen hangoztatja a véleményét Forrás: AFP/2019 Getty Images/Steve Marcus

"Joshua többször is rámehetett volna, miután betalált a jobbossal. Ha betalál a jobb kéz, akkor tudod, hogy meg van a távolság, mehet a következő ütés, de ő tétovázott.

Én más vagyok, egy szörny, egy harcos, egy király, egy uralkodó, ezek mind együtt. Ez egy kegyetlen sport és én így is állok hozzá, senkinek se kegyelmezek a ringben" – idézi Wilder szavait a Profiboksz.hu honlap.