Nagy mentésből dobta háttal állva a látványos passzt

2018.12.29. 11:22

A LeBron James nélkül pályára lépő Los Angeles Lakers 118-107-re kikapott a Los Angeles Clippers-től az NBA alapszakaszában, de Lonzo Ball egy visszaszerzett labdából adott látványos passzal hívta fel magára a figyelmet.

Lonzo Balltól a második negyedben vették el a labdát, de mentette a helyzetet, aztán pedig lényegében hátra sem nézve dobta villámgyorsan a labdát Tyson Chandlernek, aki zsákolással fejezte be. A látványos akció után talpra is ugrott a közönség.

A Lakers az eddiginél is jobban rászorul a végül 19 pontot dobó Lonzo Ball és Brandon Ingram jó játékára, miután a héten LeBron James és Rajon Rondo is megsérült. James egy pohár borral a kezében érkezett meg a pénteki meccsre.

A Clipperst Lou Williams  vitte a hátán , 36 ponttal járult hozzá a csapat győzelméhez. A harmadik negyedben volt egy időszak, amikor 22 pontot dobott úgy a Clippers, hogy a Lakers egyet sem, ezt nem tudta már ledolgozni LeBron James csapata.

Pénteken játszott az Indiana Pacers is, ami 125-88-ra verte a Detroit Pistons-t, ezzel zsinórban negyedszer nyert. A Chicago Bulls a Washington Wizards ellen győzött 101-92-re.