Sok kritikát kap, de még nagy bravúrokra képes Király Gábor - videó

KIRÁLY Gábor, Mezőkövesd, Haladás
A szombathelyi Király Gábor kapus (b) és Jurij Habovda (j) valamint a mezőkövesdi Stefan Drazic (k) a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Szombathelyi Haladás mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban
Vágólapra másolva!
Mint ismert, a Mezőkövesd 2-0-ra legyőzte a vendég Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának szombati játéknapján. A Haladás így egymás után harmadik alkalommal szenvedett vereséget a bajnokságban. A kapuban ismét Király Gábor állt, aki az utóbbi időben sok kritikát kapott, de a borsodi csapat meccse alatt is volt olyan momentum, amikor bizonyította, képes még bravúrokra.
A szombathelyi Király Gábor kapus (b) és Jurij Habovda (j), valamint a mezőkövesdi Sztefan Drazics (k) a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Szombathelyi Haladás mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A Mezőkövesd-Haladás mérkőzés 9. percében már egygólos hazai vezetésnél a szerb Sztefan Drazsics vezethette Király Gáborra a labdát, a 42 éves kapus a legszebb korszakait idézve lopta le a labdát a támadó lábáról, így életben tartva a csapata reményeit.

Végül így sem sikerült pontot szereznie a Haladásnak, amely főleg az első félidei rossz játékának köszönhető. Az új vezetőedző, Horváth Ferenc szerint ezt a felvonást nem lehet Hitchcock-filmhez hasonlítani, ugyanis nem volt benne egy csepp vér sem.