Vágólapra másolva!
Marko Nikolic után az ellenfél német edzője, Uwe Rösler is megtartotta mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóját a MOL Vidi-Malmö Bajnokok Ligája-selejtező előtt.

Először a Malmö dán játékosa, Soren Rieks mondta el a véleményét a találkozóról. „Az első meccs 1-1 lett, szóval egyenlő esélyekkel indulunk. Nincs mese, gólt kell lőnünk, de hisszük, hogy továbbjuthatunk. Otthon mi domináltunk, ugyanígy kell pályára lépnünk kedden is: birtokolni a labdát és helyzeteket kidolgozni” - mondta a középpályás, akinek az egyik svéd újságíró telefonon mutatta meg, hogy milyen a felcsúti pálya gyepszőnyege.

Uwe Rösler bízik a továbbjutásban Fotó: Polyák Attila - Origo

Rösler edző sem tudott sok újjal szolgálni. „A képlet egyszerű: gólt kell lőnünk a továbbjutáshoz. Ha gólt lövünk jó helyzetbe kerülünk. Ha kettőt lövünk, még jobba, és így tovább. Bízom a játékosaimban és az ő képességeikben. Tapasztaltak, tudják, hogy mi a dolguk ilyen helyzetben” - nyilatkozta a német, aki csak remélni tudja, hogy azok a játékosai, akik kisebb sérüléssel bajlódnak (Standberg, Safari, Bengtsson), vállalni tudják majd a játékot. Az izlandi válogatott Traustason el sem utazott a csapattal Felcsútra.

A MOL Vidi-Malmö BL-visszavágót kedden 20.00 órától rendezik Felcsúton. Ha a Vidi továbbjut, biztosan ott lesz az Európa Liga csoportkörében. A párharc 1-1-es állásról folytatódik.