Vágólapra másolva!
Közel három hónapos szünet után kezdte meg felkészülését a 2018-19-es idényre a magyar bajnok és Euroliga-ezüstérmes Sopron Basket kosárlabdacsapata. A baszk Roberto Iniguez kemény edzést vezényelt és továbbra is csak az elvégzett munkában hisz.

A sajtónak szóló nyílt nappal vette kezdetét a 2018-19-es szezon a Sopron Basket női kosárlabdacsapatánál. Roberto Iniguez vezető edző, Fegyverneky Zsófia csapatkapitány és Török Zoltán ügyvezető igazgató először a Novomatic Aréna sajtótermét vette birtokba.

Török Zoltán, ügyvezető igazgató (balra) Fegyverneky Zsófia (középen), Roberto Iniguez vezetőedző (jobbra) Forrás: Origo

"A Sopron Basket célja, hogy az itt lévő játékosok minden egyes nap többet dolgozzanak, mint az előzőn.

kezdte a sajtótájékoztatót Török Zoltán.

Roberto Iniguez vezető edző is az elvégzett munkában hisz:

Fegyverneky Zsófia csapatkapitány szerint az ellenfelek egészen biztosan másképpen készülnek majd a Sopron Basketből. "Az Euroligában még akkor is azt éreztem, hogy nem tudnak velünk mit kezdeni, amikor továbbjutottunk a csoportból" - mondta a csapatkapitány.

A sajtótájékoztató után Roberto Iniguez megtartotta első edzését. A csapat még nem teljes, hiszen az Egyesült Államokban a WNBA küzdelmei még zajlanak. Legkésőbb szeptember 20-ra teljes lehet a Sopron Basket kerete. A magyar bajnokság október elején, az Euroliga-küzdelmek október 24-én kezdődnek.