Dzsudzsák Balázs új szerepkörben tér vissza a pályára

DZSUDZSÁK Balázs, Debrecen
Debrecen, 2021. május 16. A debreceni Dzsudzsák Balázs gólöröme a labdarúgó Merkantil Bank Liga 38., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC - Szombathelyi Haladás mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. május 16-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A debreceni csapat kapitánya az NSO-nak beszélt arról, hogy rendkívül izgatott az NB I-es szezon rajtja előtt és minden erejével azon lesz, hogy bebizonyítsa Marco Rossi szövetségi kapitánynak, hogy helye van a nemzeti tizenegyben.

A 108-szoros válogatott focista keményen készült az új idényre, ráadásul új szerepkörben is kipróbálhatta magát a DVSC-ben. Huszti Szabolcs vezetőedző kérésére csapatkapitányként folyamatosan instruálta az edzőmeccseken a társakat, plusz a bal szélsőként ismert játékos most visszavont irányító szerepkörben is megmutathatta, hogy mire képes a pályán.

A 2021/2022-es NB I-es bajnoki menetrend kapcsán Dzsudzsák elmondta, hogy szeretne olyan teljesítményt nyújtani a Lokiban, amellyel visszaszerezheti a helyét Marci Rossi válogatottjában.

A teljes interjú ITT olvasható.