Dzsudzsák Balázs döntött a jövőjéről

DZSUDZSÁK Balázs, Debrecen
Debrecen, 2021. május 16. A debreceni Dzsudzsák Balázs gólöröme a labdarúgó Merkantil Bank Liga 38., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC - Szombathelyi Haladás mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. május 16-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A Csakfoci.hu értesülései szerint Dzsudzsák Balázs, az NB I-be visszajutott Debreceni VSC csapatkapitánya és válogatott szélsője döntést hozott a jövőjével kapcsolatban: a lap úgy tudja, a hajdúságiak játékosa meghosszabbítja nyáron lejáró szerződését. 

Dzsudzsák Balázs a mögöttünk hagyott idényben tevékeny részt vállalt abban, hogy a másodosztályban bajnok DVSC feljutott az élvonalba.

A magyar válogatott szélsőt június 30-ig köti megállapodás a klubhoz, az elmúlt időszakban pedig többször felmerült az esetleges távozása a magyar sajtóban. A kérők között szerepelt az előző NB I-es idényben 10. helyen végző Honvéd, amely lapértesülések szerint élénken érdeklődött iránta, valamint arról is lehetett hallani, hogy visszatérhet az Arab Emírségekbe korábbi klubjához, az immár Szergej Rebrov irányította al-Ainhoz.

Dzsudzsák Balázs maradhat Debrecenben Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A Csakfoci.hu információi szerint

Dzsudzsák meghozta a döntést a jövőjéről. Úgy tudja a lap, hogy a 108-szoros magyar válogatott játékos napokon belül meghosszabbítja a nyáron lejáró szerződését a Lokinál, így a következő idényben már az NB I-ben segítheti a csapatát.

Dzsudzsák tavaly szeptemberben tért vissza a nevelőegyesületéhez, a mögöttünk hagyott kiírásban pedig 26 mérkőzésen 5 gólt szerzett és 14 gólpasszt jegyzett az NB II-ben.