Gattuso összeveszett a vezetőséggel, már ott is hagyta az új klubját

2021.06.17. 14:39
Három hét után otthagyta új klubját, a Fiorentinát Gennaro Gattuso.

Gattuso az előző csapatával, a Napolival szoros versenyben volt a Bajnokok Ligája-szereplést érő helyek egyikéért, ebben azonban végül alulmaradt és alighanem ez is szerepet játszott abban, hogy távozott a csapattól (bár egyes híresztelések szerint amúgy is másik edzőt keresett volna a csapat a heves tréner helyére).

A korábbi válogatott labdarúgó azonban nem sokáig maradt állás nélkül, két nappal később ugyanis már be is jelentették, hogy ő lesz a Fiorentina új vezetőedzője. 

A firenzei karrierje azonban gyorsan lezárult, csütörtökön ugyanis közös megegyezéssel távozott a csapatból

Olasz sajtóhírek szerint Gattuso a három hét alatt összeveszett a klubelnökkel, Rocco Comissóval, valamint Giancarlo Antognoni klubigazgatóval is. A felek vélhetően a tervezett átigazolásokkal kapcsolatban nem értettek egyet. 

Akárhogy is, annyi biztos, hogy nem Gattuso lesz a Fiorentina új vezetőedzője. Az sem derült még ki, hogy kit hoznak majd a helyére, bár több név is felmerült már az olasz sajtóban. 

A híresztelések szerint a nemrég a Juventustól távozó Andrea Pirlo, Claudio Ranieri vagy Rudi Garcia is kiköthet a Firenzénél.