Így fogadták a szurkolók az MLS-be igazoló Eb-győztes sztárfocistát - videó

SSC Napoli v Genoa CFC - Serie A Lorenzo Insigne SSC Napoli Genoa CFC Stadio Diego Armando Maradona Serie A Calcio Match - Sport General News Sports foreignfootball Club Soccer Club Football Stadio Diego Armando Maradona Naples Serie A match final whistle
Lorenzo Insigne of SSC Napoli applauds his fans after the final whistle of the the Serie A match between SSC Napoli and Genoa CFC at Stadio Diego Armando Maradona Naples Italy on 15 May 2022. (Photo by Franco Romano/NurPhoto) (Photo by Franco Romano / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz válogatottal tavaly Eb-győztes Lorenzo Insigne a Napoli együttesétől az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Toronto FC csapatához igazolt. A kanadai klub szurkolói hatalmas ovációval fogadták a csatárt.

Lorenzo Insigne tavasszal a Genoa ellen játszotta utolsó hazai mérkőzését a Napoli csapatában - ahol 10 éven át futballozott -, majd megható üzenettel búcsúzott el a drukkerektől.

Az Európa-bajnok labdarúgó a Toronto FC csapatában folytatja a pályafutását, és már megérkezett a városba, ahol filmsztárokat megillető hatalmas ovációval fogadták a szurkolók.

Az olasz csatár lett minden idők legjobban fizetett játékosa az MLS-ben, olyan sztárokat megelőzve, mint Thierry Henry, David Beckham és Zlatan Ibrahimovic.

A Serie A sztárjai közül nem Insigne az egyetlen, aki idén nyáron az amerikai bajnokságba igazolt. A Juventus történetének egyik legjobb védője, a szintén Eb-győztes Giorgio Chiellini a Los Angeles FC együtteséhez szerződött nemrég.