Karcsúsító, almás-spenótos smoothie: ez felpörgeti az anyagcserédet

A hozzáadott cukor nélkül készülő, almás-spenótos smoothie feltölt energiával, segíti a fogyást, és az ízére sem lehet panasz.

Karcsúsító, almás-spenótos smoothie: ez felpörgeti az anyagcserédet
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha szeretnél méregteleníteni, akkor a zöld turmix kiváló megoldást jelent, de akkor is érdemes rendszeresen fogyasztani, ha diétázol. Indítsd ezzel a napot, biztos, hogy majd' kicsattansz az energiától, és hosszú ideig nem leszel éhes. Akkor is dobj bele spenótot, ha nem szereted az ízét, mert az alma és a banán mellett nem fogod érezni. Ha reggelire fogyasztod, nagyon felpörgeti az anyagcserét. 

Almás-spenótos smoothie

Hozzávalók

  • 2 bögre spenót
  • 1 bögre hideg víz
  • 1 db zöldalma
  • 1 db érett banán
  • 1 teáskanál lenmag
Recept idők

Elkészítés:

Az almát mosd meg, távolítsd el a magházát, és vágd fel kisebb darabokra. A banán héját szedd le, és karikázd fel. Dobd a gyümölcsöket a turmixgépbe, add hozzá a megtisztított spenótot és a lenmagot. Kezdd turmixolni, közben fokozatosan öntsd hozzá a szénsavmentes vizet. Akkor jó, ha sűrű és krémes. A megfelelő állagot körülbelül három-négy perces turmixolással éred el. Ha túl sűrűnek találod, önthetsz még hozzá vizet. Lehetőleg frissen fogyaszd. Amit nem bírsz meginni, vidd magaddal a munkába. 

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük