Karamellás, almás kekszes sütemény( sütés nélküli ) elkészítése:
Olvasszuk meg a vajat. Adjunk hozzá almát, barna cukrot és fahéjat. Keverjük össze és főzzük, amíg az almák nem puhulnak meg. Tegyük félre, hogy teljesen lehűljön.Keverjük össze a habtejszínt, a krémsajtot, a cukrot és a vaníliát.
Egy vékony kekszréteget terítsünk egy négyzet alakú mély üvegedény aljára. A lényeg itt a rétegezés. ( keksz, krémsajt, almás massza,keksz, krémsajt,almás,keksz,krémsajt )A réteget egyenletesen helyezzük a kekszek közé, majd egy réteg tejszínhabbal, majd almával és egy karamell szósz szórásával. Ismételje meg, hogy 2 réteg almát és három réteg kekszet kapjon teljes kiöntéssel tejszínhabbal és karamell mártással.A teteje legyen a krémsajtos massza. ( karamell díszítéssel )
Fedjük le és hűtsük 4 órán keresztül vagy egy éjszakán át.
Megjegyzés: Az eredeti kép és szöveg a Karamellás, almás pite receptheztwistedfood
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés