8 csirkés fogás vacsorára: csupa gyors és egyszerű recept

Rántva, töltve, grillezve: a csirkét rengeteg módon elkészítheted. Könnyű ételeket mutatunk, és mindegyikkel nagy sikerre számíthatsz.

Csirkés fogások
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szárnyát vagy combját? Esetleg mellét? Mindegy, a csirke jó választás minden alkalomra. Változatosan elkészítheted, nem zsíros, könnyen ízesíthető, illenek hozzá a zöldfűszerek, a fokhagyma. Akkor tökéletes a csirke, ha az ízek jól átjárják, belül omlós, kívül pedig ropogós. Attól sem kell tartanod, hogy a hús száraz lesz, csak vess be egy-két praktikát.

Gyorsan és könnyen elkészíthető recepteket válogattunk össze, így ezekkel a kezdők is bátran próbálkozhatnak. Mindegyik bevethető ebédre, vacsorára, sőt akkor is, ha vendégeket vársz.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük