Bemutatkozott a Doogee S68 Pro

Aki sóvárgón nézte az indukciós főzőlap-jellegű kameraszigetet egy-két csúcsmobilon, de ugyanezt egy strapatelefonban képzelte volna el, annak most biztosan megvalósult az álma.

Hirdetés

Itthon egyre kevésbé hangsúlyos, viszont továbbra is igen aktív gyártó a Doogee, amely most a strapa-vonalat képviselő S-szériáját bővítette. A Doogee S68 Pro az erősített burkolatú mobilok általánosan ismert, műanyagos-gumis, vaskos külsejét keveri a ma ismert csúcsmobilokra jellemző vékony kávás, notchos kialakítással és négyzet alapú, indukciós főzőlapra erősen emlékeztető kameraszigettel.


[+]

Az előlapján lévő 5,9 hüvelykes IPS panel látható 1080 x 2280 pixeles felbontással, a mobil egyébként oldalt fém burkolattal bír, és természetesen teljesítette az IP68-as por- és vízállósági szabványt, a cég szerint pedig elvisel 1,5 méter magas esést bármilyen felületre, és nem okoz neki gondot az extrém hőmérséklet sem, -40 °C-től +60 °C-ig.

Három, képalkotásra valóban alkalmas kamerát láthatunk hátul, ezekből minden bizonnyal a 21 megapixeles főkamera éri el a legjobb képminőséget, de van egy 8 megapixeles telefotó és egy szintén 8 megapixeles, elméletileg 130 fokos látószöget kínáló széleslátó rendszer is. A szelfikamera 16 megapixeles.


[+]

A 12 nanométeres MediaTek Helio P70 rendszerchiphez 6 GB RAM és 128 GB-os, UFS 2.0-s belső tároló tartozik, szoftveresen az Android 9 Pie dolgozik rajta, az akkumulátora pedig 6300 mAh kapacitású, amivel 22 órányi játékot, 49 órányi videózást, vagy 80 órányi beszélgetést ígér a gyártó. Az USB Type-C portja 24W-s gyorstöltést támogat, de vezeték nélkül is képes 10W-s teljesítményt felvenni és 5W-s teljesítményt leadni, ha épp egy másik mobil merült le a környezetében. Érdemes még megemlíteni az ujjlenyomat-olvasót és az NFC-t, továbbá a 230 dollár körüli nyitóárát, ami 70 000 forintnak felel meg.

Azóta történt

Előzmények

  • Doogee Y8 Plus - kutyául van

    Nem az Y8 Plus hozza el a Doogee-nak a kívánt áttörést, ám akad a szenzorcseppes phabletnek jó tulajdonsága, például az üzemidő.

  • Doogee Mix - kutyából nem lesz szalonna

    Hiába a keretmentes kijelző vagy a duplakamera, a Mi Mix életérzése helyett annyi problémát sikerült elhozni a középkategóriába, amennyitől Cesar Millan is falnak rohanna.

Hirdetés