Egy rakás Moto kiszivárgott

Nem csak összecsukható Motorola készül a márka boszorkánykonyhájában, egy sor hagyományos okostelefon pedig a RAZR-t is beelőzheti.

A holland Mobielkopen szerint október 24-én, azaz jövő hét csütörtökön, Brazíliában egy sor Motorola készülékről lehull a lepel, kettő ezek közül pedig Moto G8 előtagot visel majd, és renderképek is érkeztek.

A Moto G8 Play balra, a G8 Plus jobbra
A Moto G8 Play balra, a G8 Plus jobbra (forrás: Mobiekopen) [+]

A publikáció egyelőre bizonytalan a bal oldali modell elnevezését illetően, amely vagy simán Moto G8, vagy Moto G8 Play titulussal érkezik. Jól látható mindenesetre a három kamera, aminél elsőre úgy tűnhet, hogy jobbra, a G8 Plus esetében, eggyel több van.


(forrás: Mobiekopen)

Ott viszont csak a lézeres fókusz miatt hosszabb elvileg a lencseoszlop, egyébként 48 megapixeles a főegység, 16 megapixeles az ultraszéles és 5 megapixeles a mélységérzékelős.

A Moto G8 Play élőképenA Moto G8 Play élőképen A Moto G8 Play élőképen (forrás: Tudocelular) [+]

A Tudocelular szerint viszont biztosnak tűnik a Moto G8 Play név a szerényebb modell esetében, és ehhez fényképes bizonyítékuk akad, így a 6,2"-es FHD+ kijelző, a 8 megapixeles szelfikamera, a 4000 mAh-s telep és a 2 GHz-es, nyolcmagos SoC is megerősítésre kerül, a MediaTek Helio P60 vagy a P70 személyében.

A Moto E6 PlayA Moto E6 Play A Moto E6 Play (forrás: Mobielkopen) [+]

A belépőszintű Moto E6 Play is felbukkanhat a G8-akkal egy időben, 18:9 arányú, noccsmentes panellel, kék és sötétszürke változatokban. A specifikációról egyelőre nem sokat tudni, az árazás viszont alighanem kellően alacsony lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés