Az IFA-n érkezhet az LG G8X

Másutt V50s ThinQ nevet viselhet a kameracseppel és Snapdragon 855+-szal várt LG csúcsmobil. A dupla kijelzős különlegességről sem szabad elfeledkezni.

Hirdetés

Késéssel és számos jó tulajdonsága mellett pár kellemetlennel futott be hozzánk tesztre az LG G8s ThinQ, aminél a sima G8-at jobbnak találtuk. Nálunk az ötödik generációs mobilhálózatok hiányában a V50 ThinQ 5G nem jelent meg, ez utóbbi képviseli mindenesetre jelenleg az LG telefonok abszolút csúcsát. Az IFA-n érkezhet ugyanakkor a félgenerációs váltás.

A fősodorhoz az LG G8X ThinQ csatlakozhat, ez lehet a kameracseppes csúcsmobil nemzetközi neve. Koreai források szerint az LG anyaországában ugyanakkor a telefon V50s ThinQ néven kerülhet forgalomba. Ez nem volna meglepő, arrafelé ugyanis szélsebesen terjednek az 5G-s előfizetések, és eddig a V50 ThinQ is jól szerepel, lehet tehát építeni a hírnevére.

Az LG G8X, avagy a V50s ThinQ kiszivárgott renderképe
Az LG G8X, avagy a V50s ThinQ kiszivárgott renderképe (forrás: OnLeaks / PriceBaba) [+]

A képátló 6,4"-es lehet OLED technológiával, vékony kávákkal és a panelbe épített, valamiféle csontelvezetéses vagy piezoelektromos hangkeltéssel a hagyományos hangszóró ellenében. A hardveres feladatokat a Snapdragon 855+ láthatja el. Az LG előrevetített egyébként vagy egy dupla kijelzős készüléket, vagy egy újabb másodkijelzős kiegészítőt az IFA kapcsán, amely vészesen közeleg. A gyártó szeptember 6-án, reggel 10 órakor tartja sajtótájékoztatóját.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés