Élő fotón a Pixel 4

A Pixel 3 méretes káváit és a 3 XL hatalmas szenzorszigetét elegánsabb, bár aszimmetrikus kávák válthatják az első kémfotók szerint is.

A Google se titkolja igazán, hogy valamikor a közeljövőben érkezik a Pixel telefonok negyedik generációja, méghozzá érintésmentes gesztusfunkciókkal. Valamilyen különlegességre szüksége is lesz a keresőóriásnak, mert egyelőre mobileladásai nem ugrottak meg jelentősen, talán ezért is futott be a Pixel 3a a felső-középkategóriába.

A csúcsvonalat idén persze a Pixel 4 és a Pixel 4 XL képviseli majd, a kiszivárgott renderképek alapján egy sor szenzorral az előlap tetején, ezért is vonulhat nyugdíjba a Pixel 3 XL szenzorszigete, és foglalhat némi sávot magának az imént említett pár elem teljes szélességben.

A Pixel 4 XL és a Pixel 4 renderképe
A Pixel 4 XL és a Pixel 4 renderképe (forrás: OnLeaks)

Mindehhez most egy tömegközlekedésen lekapott fotó csatlakozik, ami szintén aláhúzza, hogy a Pixel 4 tetején lehet több káva, az alján pedig szinte semennyi, a kötelező keretet leszámítva. Az AndroidAuthority úgy hallotta: mindkét modell 90 Hz-es képfrissítést kínáló panellel érkezik, a kisebbik 5,7"-es képátlóval (FHD+ felbontás), a nagyobbik pedig 6,3"-essel (QHD+).

A Google Pixel 4, állítólag
A Google Pixel 4, állítólag (forrás: PhoneArena)

A hátlapon egyaránt 12 megapixeles főkamera tevékenykedhet, 16 megapixeles zoomodullal. A kisebbik Pixel 4 2800, a nagyobbik 3700 mAh-s telepet viselhet, továbbfejlesztett HDR+ képességekkel. Kacsának bizonyultak viszont azok a hírek, amelyek 20x-os veszteségmentes nagyításról szóltak a zoomkamerát és a többelemes képfeldolgozást egyesítve. Bár igazából nem is az a kérdés, hogy a nagyítást hogyan oldja majd meg a Google, sokkal inkább az, hogy a csúcstelefonokban lassan esszenciális ultraszéles látószöget mivel helyettesíti.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés