Felturbózzák a Meizu 16s-t

A Meizu csúcsszériája marad a 16-os számozásnál, de egyre több utótagot kap a fejlesztések során. Most a Meizu 16s lesz Pro.

A Meizu 16-os szériája a 16th és 16th Plusszal kezdődött, amit Meizu 16s néven aktualizáltak az idei elvárásoknak megfelelően. A Meizu 16s megtartotta a formát és dizájnt, ami manapság már viszonylag ritka, sík, szenzorszigetmentes AMOLED panelt jelent extrém keskeny kávákkal, de hagyományos hangszóróval és előlapi kamerával. A Meizu 16-os széria egy költséghatékony kategória, nem kifogástalan, de azért van például sztereó hangzás és lett NFC, de a Snapdragon 855-tel szerelt Meizu 16s-nél már beáldozták a jack csatlakozót.


[+]

Szóval elvileg az idei verziót már letudta a Meizu a 16s-sel, csak közben elérhetővé vált a Snapdragon 855 magasabb órajelű verziója. Úgyhogy jó eséllyel a Meizu 16s-ból még ebben az évben lesz egy Pro modell. Különbséget mindössze az erősebb SoC 12 GB RAM-mal, az UFS 3.0-s szabványú belső térhely és az erősebb hardvert kihasználó komolyabb, 90 Hz-es képrissítéssel dolgozó, valószínűleg továbbra is FHD+ kijelző lesz. A gyorstöltés marad 24 wattos, amit 18 wattos vezetékmentes gyorstöltés egészít majd ki. A kettős kamerarendszert pedig plusz egy szenzor. A kép alapján viszont eléggé ívelt érzetű az előlapi üveg, noha eddig ragaszkodtak a sík kivitelhez.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés