iPhone 11 dizájnnal jön a Pixel 4?

Más küllemmel bukkant fel a Google őszre várt csúcskészüléke: mégiscsak lehetnek rajta gombok, hátul pedig bonyolódhat a kamerarendszer.

Hirdetés

Ahány forrás, annyi renderkép: a Pixel 4-es szériát elképzelték már dupla kameralukkal elöl és két optikával hátul, hagyományos nyomógombok nélkül oldalt, most viszont megint más dizájn került elő az OnLeaks és a PriceBaba jóvoltából.


[+]

Ugyan a renderképek keveset árulnak el, a hátlapon azonnal szembetűnő lehet a négyzetes, bal felső sarokba szánt kamerarendszer, ami két optikához feleslegesen nagy lenne, háromhoz a LED villanóval és szenzorokkal megtámogatva viszont pont ideális. Pixel 3 tesztünk konklúziója egyébként az volt, hogy egy kamerával is kitűnő fényképeket produkál a Google, és továbbra is várjuk tehetségük átültetését három eltérő látószögre a hátlapon.


[+]

Szemben a korábbi pletykákkal az itt közölt képek szerint lesz lenyomható hangerőszabályzó és bekapcsoló jobbra, nem lesz viszont jack kimenet alul vagy felül, az egyébként az elődmodellről is lemaradt. Végül ez a dizájnelképzelés száműzné a sztereó előlapi hangszórót, bár az nem világos, hogy az alsó rács mellett a beszélgetési egység továbbra is kivenné-e a részét a multimédiás feladatokból. Az Android 10 és a Snapdragon 855 szinte borítékolható.

Azóta történt

Előzmények

  • Google Pixel 3 - egyszerűen nagyszerű

    Nincs rajta hat kamera, van viszont jó sok káva, a Pixel 3 mégis egy végtelenül kiforrott csúcskészülék, kitűnő mozgó- és állóképekkel.

  • Minden gombot nyugdíjazhat a Pixel 4

    A legfrissebb kéminformációk vitatható dizájndöntést vetítenek előre: eltűnhetnek a billentyűk a Pixel 4 famíliáról érintésalapú kezelésért cserébe.

  • Meglepetés: lesz Google Pixel 4

    Az AOSP hivatalos oldalán nevezték meg a nyílt titokként kezelt mobilt. A nagyobbik variáns vagy kameralukra cseréli a szenzorszigetet, vagy megszabadul az előlapi kamerától.

  • Beköltözik a házba az új Google termékfamília

    Pixel óriástelefon méretes noccsal, hangszóróra biggyesztett táblagép receptkönyvvel és Chrome OS tablet opcionális billentyűzettel – így látja a Google a jelent és a jövőt.

Hirdetés