Jöhetnek P30 képek és videók?

Már csak pár nap, és Párizsi rajttal elstartol a Huawei P30 család. A keddi eseményen legalább két csúcsmodellről lehull a lepel minden eddig pletyka egybehangzó véleménye szerint, és sem a P30, sem a Pro változat hátlapjáról nem hiányozhat a három, eltérő látószögű optika, amit a csúcskiszerelés állítólag még ToF szenzorral is megtámogat.

A fenti klipen, ha minden igaz, a P30 látható, és valóban: három lencse van hátul, alatta pár kiegészítő szenzorral és LED villanókkal, míg alul a jack kimenet dobbanthatja meg szíveket. Az apró noccsot a korábbi renderképek is megmutatták, alul pedig képernyőbe rejtett ujjlenyomat-olvasó is felvillan, vagy legalábbis az ikonja, ahova egységnyi bőrfelületet kell juttatni.

A P30 Pro a főszereplő a második videón, persze csak állítólag, hiszen hivatalossá 26-án válik. Jól látható az alig megmaradt képernyőkeret és a szintén cseppszerűre zsugorodott kamerabelógás, akárcsak az ujjlenyomat-olvasó, ami látszólag elég gyorsan operál.

Hirdetés

Egyébként a képernyő mögül operáló, a felvillanó fény alapján optikai típusú biometrikus szenzor lejjebb költözött a Mate 20 Pro éppen hüvelykujjra eső elhelyezkedéséhez képest.

Érdekes egyébként, hogy Evan Blass véglegesnek és hivatalosnak tűnő renderképei az ujjlenyomat-olvasót nem hangsúlyozzák, az előnyös képernyőarányt viszont nyilván, ha már a mérnökök annyit dolgoztak rajta.

A fenti tweetekre kattintva számos renderkép, és alighanem az összes színváltozat megtekinthető, ami alapján az esztétikára nem lesz panasz. Ott leszünk Párizsban kedden, hogy élőben is szemügyre vegyük a Huawei újdonságait.

Felbukkant végül egy 4K-s filmecske, amit egy többlencsés, hamarosan piacra kerülő mobil rögzített, aminek komoly zoomképességei vannak, és ami éjszakai módot is felajánl. Ismerős? Hacsak nem az Oppo periszkópos zoomegységével szerelt készülékről van szó, a fenti lehet az első, P30 Próval készített videó, amit azért persze elég profin vágtak össze.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés