Bemutatkozott az új AirPods

Már a 2017-es iPhone-bemutatón is láttunk vezeték nélkül tölthető AirPods fülhallgatókat, ám úgy látszik, csak most jött el az idő, hogy végre a kép valósággá váljon. Rögtön itt egy jó hír az aktuális AirPods-tulajdonosoknak: külön is megvehető a vezeték nélküli töltésre alkalmas tok, 29 990 forintért. Ebből adódóan egyértelmű, hogy a külső kapcsán semmilyen különbségre nem kell számítani, minden változtatás odabenn keresendő.


[+]

A W1 chipből H1 chip lett, ez a Bluetooth-verziószám 5.0-ra történő ugrása mellett gyorsabb kapcsolódást és rövidebb késlekedést ígér, miközben a beépített akkumulátorral másfélszeresére nő a beszélgetési idő. Aki gyakran szólítja meg az asszisztenst, annak öröm, hogy mostantól pusztán a „Hey, Siri" utasításra felébred a rendszer. Phil Schiller beszélt arról is, hogy az új alapokra helyezett kütyü jobban is szól elődjénél, ám ezzel kapcsolatban aligha árultak el konkrétumokat, így amennyiben lehetőségünk lesz rá, egy összehasonlító teszt keretében próbálunk majd erről első kézből értekezni. Vezeték nélküli töltőtokkal együtt 74 990 forint lett az ára, viszont elérhető hagyományos töltőtokkal is, a változatlan 59 990 forintos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

    Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

Hirdetés