Hamarosan itthon az LG G7 Fit

2018.11.14| Lg

A gyártó legújabb készüléke az LG G7ThinQ prémium tulajdonságait kínálja még elérhetőbb áron.

Hamarosan Magyarországon is kapható az LG legújabb okostelefonja, a G7 Fit. A 2018-as IFA-n debütált készüléket azoknak szánja a gyártó, akik kifejezetten felsőkategóriás kamera-, kijelző- és audiofunkciókat keresnek, ám a zászlóshajó készülékekhez képest kedvezőbb áron.

Az LG G7 Fit a prémium okostelefonokra jellemző árkategória alatt kínálja az LG G7ThinQ legnépszerűbb funkcióit. Az új készülék ugyanazt a minőségi, csupaüveg borítást és csiszoltfém-keretet kapta meg, mint az LG G7ThinQ, ráadásul pont olyan strapabíró is, mint amilyennek látszik, hiszen teljesíti az IP68 por- és vízállósági szabvány követelményeit.

A Qualcomm Snapdragon 821 chipkészlet erejével, a 4 gigabájt RAM-mal és  32 gigabájt - további 2 terával bővíthető - belső memóriájával ez az okostelefon elég erős ahhoz, hogy gond nélkül játsszon le minden videót és zenét, és gördülékenyen futtasson bármilyen játékot. A készülék 6,1 hüvelykes, 3120 x 1440 pixeles QHD+ FullVision kijelzője 19,5:9 képarányú, a Super Bright LCD kijelzőtechnológiának köszönhetően pedig akár 1000 nit fényerőre is képes, így a megjelenő kép még a legerősebb napsütésben is jól látható marad.

Hamarosan itthon az LG G7 Fit

A mobilt számos intelligens kamerafunkcióval vértezték fel a hátlapi, f/2.2 fényértékű, 16 megapixeles szenzorhoz, valamint az előlapi, f/1.9-es 8 megapixeles optikához. Az AI CAM használatakor a felhasználók nyolc, a beépített mesterséges intelligencia által optimalizált fotóüzemmód közül választhatnak. Ha az AI CAM által javasolt képi beállítások nem egyeznek a felhasználó elképzeléseivel, manuálisan további effektlehetőségek is választhatók az utólagos szerkesztés során.

Az LG G7 Fit a gyártó legfejlettebb audioszolgáltatásainak egyedi válogatását kínálja, így a készülék tökéletes választás a zenekedvelők számára. Az LG méltán elismert, 32 bites Hi-Fi Quad DAC hangtechnológiája minőségi fülhallgató használatával kelti igazán életre a hangokat. A Boombox hangszóró lenyűgöző basszushangzást, a DTS:X 3D pedig akár 7.1 csatornás térhangzást kínál.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

„Az LG G7 Fit nemzetközi mobilkínálatunk fontos modellje, hiszen célunk, hogy új és szélesebb közönséggel ismertessük meg a valóban hasznos okostelefonos technológiákat és innovációkat” — mondta Ha Jeung-uk, az LG szenior alelnöke, a vállalat mobilüzletágának elnöke. „A G széria összes készülékébe cégünk legjobb technológiáit építjük be, hogy minél több vásárló ismerhesse meg az LG mobilos innovációit.” 

Az LG G7 Fit LTE hálózati támogatással, 3000 mAh-s, gyorstöltésre képes akkumulátorral rendelkezik, gyárilag Android 8.1 Oreo rendszer fut rajta. A 158 gramm tömegű okostelefonban kétcsatornás Wi-Fi támogatás, Bluetooth 4.2, FM-rádió, NFC, Type C port (2.0) és természetesen ujjlenyomat-olvasó, valamint arcfelismerés is található. A készülék december elejétől érhető el a Media Markt kínálatában. 

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Hamarosan itthon az LG G7 Fit

Hamarosan itthon az LG G7 Fit

2018.11.14
| Lg
A gyártó legújabb készüléke az LG G7ThinQ prémium tulajdonságait kínálja még elérhetőbb áron.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

2011.02.17
Gond van a mobiloddal és nagyon gyorsan kellene megjavítani? A Telmester a Telefonguru háttér szervize!
Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei