Szeptemberre ígéri a Sony az Android 9-et

A HTC Twitter bejegyzésben sorolta fel azokat a készülékeket, amelyek biztosan megkapják az Android nemrég bejelentett legújabb főverzióját. A lista nem valami terebélyes, feltehetően azért idővel nem csak a HTC U12+, U11+, U11 és az Android One U11 life vált pitére, de egyelőre más eszközt nem tüntettek fel, ahogy ütemtervet sem közöltek. Csak annyit, hogy lesz. A Sony szintén elébe ment a dolgoknak, meg általában a többi gyártónak, így lista és határidő van a japánok részéről.


(forrás: HTC Twitter) [+]

A Sony jellemzően élen jár a készülékek frissítésében, idén sem tétlenkednek a konyhában, így az első tepsi pitét már szeptemberben szervírozzák. A szeptember-novemberi ütemben az Xperia XZ2, XZ2 Compact, XZ2 Premium kapja meg az Android 9-et, illetve a tavalyi széria: az Xperia XZ1, az XZ1 Compact, valamint az Xperia XZ Premium. Mindeközben a Xiaomi Redmi Note 4-re már elérhető egy elvileg stabil, de nem hivatalos Android P port, amit errefelé érdemes keresni.

Azóta történt

Előzmények

  • Megérkezett az Android 9 Pie

    Nem borsmenta, hanem szimplán csak pite lett a legfrissebb, az eddigieknél is hamarabb befutó Android főverzió neve. A Pixelekre már elérhető, ám kérdés, mikor fog széles körben elterjedni.

  • HTC U12+ - egy gombolat bánt engemet

    Mutatós küllem, por- és vízálló védelem, gyors működés, remek kamerák és elsőrangú multimédiás képességek – minden stimmelt, aztán a HTC megnyomta a digitális pánikgombot.

  • HTC U11+ - úton

    A megkésett kávamentes csúcsmobillal a HTC jó úton halad és továbbra is elsőrangú multimédiában. Mégsem kerek a történet, egy kritikus ponton mindenképpen javulni kell a folytatásra.

Hirdetés