Megérte megvenni az iPhone 12 Pro Max-ot?

2021.06.30| Telefonguru

Őszinte vélemény fél év folyamatos használat után az Apple iPhone 12 Pro Max-ról.

Lassan fél éve cseréltem le az Apple iPhone 7-es készülékemet egy grafitszürke iPhone 12 Pro Max-ra. Meg szeretném osztani veletek a tapasztalataimat a telefonnal kapcsolatban és hogy megérte-e az árát.

Kezdjük is a kialakítással. Egy elképesztően szép, látványos telefonról van szó. Modern kialakításának köszönhetően teljesen kitűnik a többi okostelefon közül, és már messziről meg lehet mondani, hogy egy iPhone-ról van szó. Kezdetben kicsit szokatlan volt kézbevételkor, de ugye egy sima iPhone 7-et cseréltem erre a brutál nagy készülékre. Körülbelül három nap kellett, hogy megszokjam a méretét, illetve, hogy ez már két kezes használatot igényel szemben a 7-tel. Autóban való elhelyezése kicsit problémás, több telefontartót ki kellett próbálnom, mire megtaláltam a tökéleteset, amibe belefér és meg is tartja.

Megérte megvenni az iPhone 12 Pro Max-ot?

Ami az ellenállóságát illeti, elmondható, hogy egyszer véletlenül leejtettem az autó tetejéről macskaköves útra, és a telefonnak semmi baja nem lett. Se egy karc, se egy törés vagy horpadás, ellenben az üvegfólia egy minimálisan berepedt, de a képernyőnek semmi baja nem lett. Ezért fontos a megfelelő és minőségi védelem a fólia és tok terén is. A hátlapon semmilyen mikro karc nem alakult ki, igaz gyári tokot vettem rá, amit szinte sose veszek le róla. Mások nem voltak ilyen szerencsések, több fórumon is panaszkodtak a felhasználók, hogy hiába vigyáznak a telefonjukra mégis megjelent a hátlapjukon egy mélyebb karc. Ez engem eddig szerencsére elkerült.

Az akkumulátor kapacitása amilyen „kevésnek” hangzik, olyan jól bírja. Egyetlen töltéssel akár 2-2,5 napot kibír, úgy, hogy azért használatban van. Mindennap használom videónézésre, facebookozásra, tehát, átlagos használatnak ki van téve. Amikor GPS is használok, az egy kicsit jobban meríti, de akkor is hozza a két napot.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Megérte megvenni az iPhone 12 Pro Max-ot?

Szerintem, amitől kitűnik a többi telefon közül az nem más, mint a kamera. Ezen belül is az éjszakai felvétel. A sötétben készült képekről meg se lehet állapítani, hogy nem nappal készültek, olyan szépen kiszűri a fényeket. A kamerának tökéletes dinamikája van, mindenki igényét kielégíti, már csak meg kell tanulni a használatát. Inkább kékes, hideg fények jellemzik, mint a sárgás meleg, de a végeredmény magáért beszél.

Összességében elmondhatom, hogy nem bántam meg, hogy megvettem, azt kaptam amire számítottam, sőt még többet is. Aki gondolkodik rajta, hogy beruházna egy iPhone 12 Pro Max-ra annak csak ajánlani tudom.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei