Most már tényleg nagyon várjuk a Nothing fülhallgatóját

Miután megvan az angol forgalmazó is, lassan tényleg csak arra várunk, hogy piacra kerüljön Carl Pei ötleteinek gyümölcse.

Január óta van intenzív hírverés Carl Pei nemrég alapított cége körül, a Nothing pedig úgy borzolja a kedélyeket, hogy első körben egy nem kiemelkedően izgalmas termékkategóriába, a TWS fülhallgatók világába lép be.


[+]

Nagy nevek álltak már be mögé, korábban bejelentették, hogy még júniusban érkezik is a termék, és bár azt hittük, hogy a mai sajtóközleményben majd konkrét specifikációkat, komoly újdonságokat és árakat is látunk, valójában csak annyit tudtunk meg, hogy ki fogja forgalmazni az Egyesült Királyságban a terméket, és hol lehet először megvenni a kütyüt: egyébként a Selfridges nevű high-end áruházlánc lett a befutó, akiknek Londonban, az Oxford Streeten van egy döbbenetesen nagy üzletük. A fülesről, ami Ear (1) néven mutatkozhat be, azt írja a gyártó, hogy a technológia nyers szépségét adja transzparens, mégis felismerhető formában. Most már tényleg kíváncsiak vagyunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés