Kicsomagolták az idei LG csúcsmobilt

Kár, hogy csak néhány munkatárs birtokolhatja a piacra végül nem jutó toptelefont.

Ahhoz képest, hogy az LG mobildivíziója lehúzta a rolót, jut minden hétre a márkával kapcsolatos hír, például a meglévő modellek szoftverfrissítéséről vagy iPhone-ok LG boltban való árusításáról. A tesztgyártásig eljutott, polcokra viszont már nem került LG telefonokról is hallani, a Phonehub pedig konkrétan kicsomagolt egy LG Velvet 2 Prót, amely a márka Snapdragon 888-as visszatérése lett volna az elitkategóriába.

A középáras Velvet dizájnjával, fekete színben, apró, sötét arany tónusokkal a telefon kifejezetten jól mutat a videón, és menet közben a sebességre sincs panasz. A kameralyukas ketyere elöl meglehetősen ívelt, 120 Hz-es OLED panelt, hátul pedig 8K videózásra is alkalmas, hármas szettet kínált volna, 64 megapixeles Sony főegységgel, ultraszéles társsal és 3x-os zoomegységgel.


(forrás: Phonehub) [+]

A telefon a jack kimenetet, a csomagolás pedig a töltőt spórolta volna ki, a 6,8"-es képátlóhoz passzoló, 4500 mAh-s telep pedig azért feltett volna pár kérdést az üzemidő kapcsán. Ugyanakkor a letisztult, vékony dizájnú Velvet 2 Pro épp olyan telefonnak tűnik, amelyik semmi Wingre jellemző radikálisat nem vet be, és talán éppen emiatt vizsgázhatott volna a mindennapokban jelesre. Ez viszont már soha nem fog kiderülni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés