Hajlítható mobilokkal jöhet a Honor

Úgy tűnik, a gyártó visszatérése több új, érdekes modellben fog manifesztálódni, legalábbis a márka nemrég levédett terméknevei alapján erre lehet számítani.

A Honor nemrég bejelentette: mobiljai visszatérnek a Google-ökoszisztémába, az első három vonatkozó modellt pedig már be is jelentették a Honor 50-család képében. Ami viszont igen valószínű, hogy a gyártónál nem dőltek hátra, a nemrég bejegyzett típusneveik alapjain sok új érdekességre számíthatunk, melyből a legérdekesebb talán a hajlítható vonalon elképzelt Magic Flip, Magic Fold és Magic Flex lesz.


[+]

De minden bizonnyal nem állnak meg a fülhallgatós fejlesztések sem, a Magic Earbuds-sorozat új szabadalmi szám alatt fut a mögöttes cégcsere miatt, de számíthatunk tabletekre (Magic Tap, Magic Pad, Magic Touch), megosztási szolgáltatásokra (Magic Share és Magic Drop), és még valamilyen ceruzás megoldásra is (Magic Pen). A szabadalmak egyelőre Kínában kerültek bejegyzésre.

Borítókép: Honor Magic 2

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Három taggal indul a Honor 50-család

    Hivatalosan is bemutatkoztak az új, Google-szolgáltatásokkal érkező Honor modellek. 120 Hz-es kijelző és 108 megapixeles kamera még a legolcsóbb modellbe is jutott!

  • Egy Honor 50 SE marad kéminformáció nélkül

    Holnap lesz a függetlenné vált márka nagy napja, és egyre csak gyarapodik az 50-es modellek lehetséges listája.

  • Májusban befut a Honor 50?

    Meglepően hamar jöhet a függetlenné vált márka csúcsfrissítése, felmenője ismerős dizájnjával.

  • Honor 10X Lite - intermezzo

    Ismét egy Kirin 710-zel szerelt tucatmodell, Google nélkül, de túl sok kamerával. Mintha kötelező lenne adott időegységenként bemutatni bármit. Akkor is, ha már tele a padlás.

Hirdetés