Fotókon a következő iPhone-generáció

Dummy készülékeken lehet megnézni, milyen formatervre lehet számítani: ahogy az várható is, a tavalyi designváltáshoz képest aligha kell radikális újdonságra számítani.

Hirdetés

Sokak szerint nem szerencsés az iPhone 13-széria egyelőre meg nem erősített, ám esélyes névválasztása, azzal kapcsolatban viszont nincsenek nagy kérdések, hogy van-e miért várni az újdonságokat, hiszen mind üzemidőben, mind hardverben, mind pedig kijelzőben is érdemi fejlesztésekre számítani, és minden bizonnyal a kamerás oldallal is aktívan foglalkozik a cég.


[+]

A mostani legfrissebb fotón négy darab dummy, azaz működésképtelen, de külsőre az igazi változatokkal megegyező modelleket lehet látni. A sima változatokon nem látni a LiDAR szenzort, két darab kamerájuk pedig átlósan került elhelyezésre a hátlapon, míg a Pro változatok a LiDAR és a három látószög összességéből összesen négy kamerát számolhatnak magukon. Területileg nő a kameraszigetek mérete, és maguk a készülékek minimálisan vaskosabbak lehetnek a jelenleg futó szériánál. Ahogy az a fotón is látszik, nem marad el a Mini modell sem, a gyártó vélhetően annak ellenére sem vonja vissza a Mini-sorozatot még idén, hogy a 12 Mini annyira rosszul teljesített, hogy már le is állították a gyártását. Szokásos módon ki kell hangsúlyoznunk: hivatalos információt szinte biztos nem kapunk a következő generációs iPhone-okról a szeptemberi bemutatóig.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés