Hamarosan itt a Honor X20 SE

A Honor 50 SE alá pozícionálhatják a fotón is látható mobilt, de azért a 90 Hz-es kijelzőt és a gyorstöltést nem hagyják ki belőle.

A Honor 50-széria legolcsóbb tagja az SE, ami a kicsivel 100 ezer forint fölötti árkategóriát képviseli, de aki ennél olcsóbb termékre vágyik a frissen megújuló márkától, annak minden bizonnyal az új X-szériát kell majd megnéznie, melynek első tagja a Honor X20 SE lehet. A készülékről a jellemzően megbízható híreket szállító, kínai Digital Chat Station szivárogtatta ki az eddigi anyagokat, melyekből megtudhatjuk, hogy egy MediaTek Dimensity 700 rendszerchippel szerelt eszközről beszélünk.

Várhatóan ez lesz a Honor X20 SE
Várhatóan ez lesz a Honor X20 SE [+]

6,6 hüvelykes LCD kijelzővel, 90 Hz-es képfrissítéssel, elöl kameralyukkal, hátul pedig 64 megapixeles főkamerával lesz dolgunk, és minden bizonnyal nem marad ki belőle a 22,5 W-os gyorstöltés sem.

Borítókép: Honor 50 SE

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Honor X20 SE

    MediaTek Dimensity 700 rendszerchip, 6,6 hüvelykes Full HD+ kijelző és 22,5 wattos gyorstöltés jutott a középkategóriás Honorba.

Előzmények

  • Három taggal indul a Honor 50-család

    Hivatalosan is bemutatkoztak az új, Google-szolgáltatásokkal érkező Honor modellek. 120 Hz-es kijelző és 108 megapixeles kamera még a legolcsóbb modellbe is jutott!

  • Egy Honor 50 SE marad kéminformáció nélkül

    Holnap lesz a függetlenné vált márka nagy napja, és egyre csak gyarapodik az 50-es modellek lehetséges listája.

  • Májusban befut a Honor 50?

    Meglepően hamar jöhet a függetlenné vált márka csúcsfrissítése, felmenője ismerős dizájnjával.

  • Honor 10X Lite - intermezzo

    Ismét egy Kirin 710-zel szerelt tucatmodell, Google nélkül, de túl sok kamerával. Mintha kötelező lenne adott időegységenként bemutatni bármit. Akkor is, ha már tele a padlás.

Hirdetés