Pac-Man kiadást kapott a OnePlus Nord 2

Az egyik legjobb középkategóriás mobil egy játék klasszikus stílusába öltözött.

Hirdetés

A OnePlus előszeretettel dob piacra limitált szériás különkiadásokat, és a Nord 2 5G a következő, amelyik egyéni festést, tokot és pakkot kapott.


(forrás: GSM Arena) [+]

Az 5G-s mobil természetesen marad a 90 Hz-es és 6,43"-es AMOLED panelnél, illetve a Dimensity 1200-AI chipnél, sőt: a 12 GB RAM és 256 GB-os tárolóhoz tartozó, 530 eurós ár is változatlan, bár magyarországi szállítást választva ez sajnos felugrik 550 euróra.


(forrás: GSM Arena) [+]

Fontos megjegyezni: a OnePlus Nord 2 x PacMan Edition limitált darabszámban érhető el, illetve egy nyereményjáték keretében néhány szerencséshez már meg is indult, és nekik is feltűnhetett: a szolidabb nappali festés után éjszaka, a sötétben a hátlap neon zöld fényre vált.


Forrás: XDA-developers [+]

A Pac-Man tokot már az XDA-developers mutatja, és ez sem néz ki rosszul, végül pedig az OxygenOS is a témához öltözött, legyen szó a hátterekről, az ikonokról, a színekről, a mindig aktív kijelzőről – és még a játék egyik változata is felkerült.


Forrás: XDA-developers [+]

Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem ez a különkiadás elég menő lett, plusz jó pont, hogy nincs különösebb felára. Persze ez is csak egy telefon, de amúgy a Nord 2 elég jól sikerült darab a maga ársávjában.

Előzmények

Hirdetés