Egy csokor OnePlus renderre ébredtünk

Nem csak a OnePlus 10 széria pózol jó minőségű renderképeken, de a következő Nord modell is megmutatta magát.

Hirdetés

Nem csak a OnePlus csúcsszériája körül keringenek a pletykák, de annak rendje és módja szerint a középkategóriában is újítás várható. A One Plus 10 széria valamikor jövő év legelején érkezik, minden valószínűség szerint az alább látható dizájnnal. A OnePlus Nord N20 5G képeivel együtt viszont a specifikáció is kiszivárgott, a 10 Pro modellt felvonultató galéria alatt ezzel a készülékkel ismerkedünk kicsit.

OnePlus 10 Pro galéria
OnePlus 10 Pro galéria [+]

A Nord 20 5G teljesen más dizájnnyelvet követ, mint a csúcsszéria, sőt, a OnePlus korábbi formavilágától is eltér némiképp. A készülék valamivel markánsabb, szögleteseb vonalakkal rendelkezik, a lapos oldalélek pedig a iPhone 13 alumínium keretét idézik (ami annyiban szerintem nem gond, hogy már az Apple termékének is rendkívül jól állt; ha valamit már mindenképpen másolni szeretne az ipar, az iPhone remek dizájnja és anyaghasználata jobb választás, mint mondjuk a csatlakozók és a tartozékok elhagyása).

OnePlus Nord N20 5G galéria
OnePlus Nord N20 5G galéria [+]

A Nord 20 5G-t Snapdragon 695 5G szettel és 6,43 hüvelykes AMOLED kijelzővel várjuk, amiben már az ujjlenyomat-olvasó is helyet kapott. A 16 megapixeles szelfikamerával nem variálnak, a hátlapi kamerarendszer viszont nem csak elrendezésében lesz más. A főkamerát egy 48 megapixeles szenzorra cserélik, a két segédszenzor pedig a mélységélességért és a makrókért felel. Ultraszéles ezúttal nem lesz, de a jack a csatlakozóhoz szemmel láthatóan ragaszkodik a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés