Megfizethető Apple Watch is érkezett

2020.09.16| Phone Arena

A vállalat bemutatta az Apple Watch Series 6 és a megfizethető Apple Watch SE okosórákat.

2016 óta ez az első eset, hogy a cég egyszerre két órát is prezentál. A Watch Series 6-tal megmaradt a hagyományos, szögletes dizájn, idén kék, klasszikus arany, klasszikus grafit és Apple Watch Product Red árnyalatokban kerül a piacra.

Megfizethető Apple Watch is érkezett

A továbbfejlesztett Always-on display még jobban látható erős napfényben is, ugyanis a fényerő az előd modell két és félszerese lett. Új watch face-ek érkeztek, de ami ütősebb, az az Apple új, cserélhető szíjmegoldása, illetve elérhető a Solo Loop is, amelynek nincsenek átfedései a maximális kényelem érdekében, miközben nyújtható és úszásbiztos. Más stílus kedvelői számára ott a fonott Solo Loop.

Megfizethető Apple Watch is érkezett

Megfizethető Apple Watch is érkezett

Az új processzor, amely az Apple Watch Series 6-ot táplálja, 20%-kal gyorsabb az előző generációnál, beleértve az appok gyorsabb betöltését és az akkumulátor üzemidejének javítását is. A nagy teljesítményű, kétmagos processzor az A13 Bionic chipen alapul, amely az iPhone 11-ben dolgozik.

Az Apple Watch SE az elmúlt évekből az S5 processzort rejti, egyben a legújabb mozgásérzékelőkkel rendelkezik és támogatja az esés érzékelést. A legújabb watchOS 7 által működtetett Apple Watch mostantól támogatja az alváskövetést - ami más, nem Apple eszközökön, például a Fitbiten korábban is jelen volt, már elérhető az Apple Watchon.

Megfizethető Apple Watch is érkezett

Egy másik nagyon fontos funkció, a véroxigén monitorozása. Ez mindössze 15 másodperc alatt jelzi a vérében lévő oxigén mennyiségét. Időszakos háttérméréseket is rögzít, amelyeket az Egészségügyi alkalmazásban tárol.

Az Apple bemutatja a Fitness+ előfizetését is, sokféle edzéssel és funkcióval, amelyek elősegítik az edzések fejlesztését és motivációjának fenntartását, miközben szinkronban marad az iPhone készülékével. Amíg az iPhone-on nézi az edzést, a Watch figyeli a pulzusszámot és az elégetett kalóriákat. A szolgáltatás 10 féle stúdió edzést, jógát, kerékpározást, táncot, futópad futást, erősítő gyakorlatokat, nyújtásokat és még egy kezdő programot is tartalmaz. Három hónapig ingyen jár az új Apple Watch megvásárlásához.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Megfizethető Apple Watch is érkezett

Az Apple arra összpontosít, hogy javítsa az egészségügyi élményt az Apple Watch-on. A watchOS 7 esetében kézmosás-érzékelővel rendelkezünk, amely emlékeztet arra, hogy mossa meg a kezét, és figyelemmel kíséri annak időtartamát.

Apple Watch SE vs Apple Watch 6: mi a különbség?

Kíváncsi vagy, hogy pontosan mi a különbség a megfizethető Apple Watch SE és a prémium Apple Watch 6 között? Első pillantásra mindkét okosóra hasonlónak tűnik és a különbségek elsősorban a funkciók között vehetők észre. A megfizethető Apple Watch SE ötvözi az Apple Watch 6 modern kialakítását az Apple Watch általában legfontosabb jellemzőivel. Itt vannak a fő különbségek az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 6 között:

  • Nincs EKG monitorozás a megfizethetőbb modellen
  • Nincs mindig bekapcsolt kijelző a megfizethetőbb modellnél
  • Nincs véroxigén alkalmazás az Apple Watch SE-n
  • Az Apple Watch SE S5, míg az Apple Watch Series 6 S6 processzorral rendelkezik

Megfizethető Apple Watch is érkezett

Ezekben egyezik az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 6:

  • Legnagyobb, legfejlettebb Apple Watch kijelző
  • Egészség- és fitneszfigyelés, ugyanaz a magasságmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű, mint a Watch Series 6
  • A legújabb mozgásérzékelők az esés észleléséhez
  • Új óraszámok vannak jelen mindkettőben
  • Mindkét okosóra mobilnetes változata lehetővé teszi, hogy iPhone nélkül is kezdeményezhessen hívásokat és szöveges üzeneteket

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei