A OnePlus 8 Pro leverte a Galaxy S20+-t

2020.06.05| Android Authority

Fotózásban úgy tűnik, a Samsungnál jobban teljesít a kínai gyártó csúcsmodellje.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A DxOMark az egyik olyan oldal, amely okostelefon-kamerákat különféle tesztelési forgatókönyveken keresztül tesztel a lehető legrészletesebben. A DxOMark legfrissebb tesztjében 119 pontot adott a OnePlus 8 Pro-nak, amely a tizedik helyre helyezte a telefont, így a Samsung Galaxy S20 Plus-t kiejtette az első tízből. Ez a rangsor azt is jelenti, hogy a kínai gyártó zászlóshajója közvetlenül a Huawei Mate 30 Pro és a Xiaomi Mi CC9 Pro Premium (valamint az S20 Ultra és a Huawei P40 Pro) mögött található tudásban.

A OnePlus 8 Pro leverte a Galaxy S20+-t

A DxOMark 126 pont pontot adott a fotózási képességekre, dicsérve az eszköz részletességét, pontos expozícióját és az alacsony zajszintet. Ezenkívül dicsérte a „gyors és megbízható” autofókusz rendszert, a színt és a részleteket az ultra széles kamera használatakor, valamint a képminőséget a vaku használatakor.

De nem volt minden tökéletes, mivel a tesztelő cég kifejezetten panaszkodott a telefon fehéregyensúlyáról, kiemelve a „kihívásokkal teli” jeleneteket, az ultraszéles fotók szélein nem valósághű ábrázolást, valamint az expozíciót és a zajt gyenge fényviszonyok esetén. Ezen kívül a DxOMark úgy vélte, hogy a zoomon illene fejleszteni, ugyanis a képességei nem kérdőjelezték meg a legjobban teljesítőket.

A OnePlus 8 Pro leverte a Galaxy S20+-t

Zoom összehasonlítás

A OnePlus 8 Pro 103 pontot szerzett a videós képességekért, a DxOMark pedig üdvözölte az expozíciót, a dinamikus tartományt, a pontos színeket, a jó stabilitást és a részletesség szintjét. Ez azonban nem volt elég jó, mivel a weboldal kisebb autofókusz problémákat, látható időbeli zajt, álnevet és egyéb kérdéseket is kiemelt, kiemelkedő részben, kissé alul exponált árnyékokat HDR helyzetekben.

"Általában véve a OnePlus 8 Pro jó teljesítményt nyújt. Tesztjeink nem találtak komoly gyengeségeket, az elsődleges kamera különösen jó a kiváló expozíció és szín, a nagy részlet és a jól irányított zajnak köszönhetően.A OnePlus 8 Pro kiváló videózáshoz, új csúcsot állított fel pontszámban a videó expozíció és a színeket tekintve a TOP 5-be került be. Mindent összevetve a OnePlus 8 Pro kiváló választás komoly okostelefon fotósok számára ”- írta a DxOMark.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Akciós áron érkezik a Redmi csúcsmobilja

Akciós áron érkezik a Redmi csúcsmobilja

2019.09.02
A világ első 64 MP-es optikájával felszerelt Redmi Note 8 Pro most akciós áron rendelhető meg.
Honor 9: csúcskategória olcsón

Honor 9: csúcskategória olcsón

2017.06.13
| GSM Arena
A Huawei ma lerántotta a leplet a Honor 9 okostelefonról, amely valóban felsőkategóriás tudást ad meglepően jó áron.
Megéri a Nokia 6.2?

Megéri a Nokia 6.2?

2019.11.11
| GsmArena
Tervezési szempontból a Nokia 6.2 az egyik legtisztább telefon.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei