A Desire 20 Pro lehet az első, Android 10-zel érkező HTC

A Google Play Console-ban, a legfőbb specifikációkkal bukkant fel az új, középkategóriás HTC.

A HTC fókusza az utóbbi időben jól láthatóan eltolódott a mobiloktól, helyette 5G-s hubot és persze VR-megoldásokat láttunk tőlük, míg okostelefonos fronton még egy Android 10-zel nyitó eszközt sem dobtak ki a piacra. Várhatóan a Desire 20 Pro lesz az, ami ezt a csendet megtöri, hiszen már a Google Play Console-ban is fellelhető az újdonság. A MySmartPrice képernyőképe alapján egy 6 GB RAM-os, Snapdragon 665 rendszerchippel és Full HD kijelzővel szerelt mobilt várhatunk.


[+]

A mellékelt fotón egyébként a HTC U11+ látható, tehát azt nem érdemes alapul venni, viszont a GSMArena korábban megosztott egy sematikus fotót, amin egy kameralyukas, hátlapi ujjlenyomat-olvasós, háromkamerás mobil körvonalai láthatók

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC Desire 12 - vágy és vezeklés

    Hiába néz ki jól a középkategóriás Desire, ha belépőhardverével annyira kívánatos, mint egy kiadós fejfájás. Ha ezzel akarják a vásárlóréteget visszacsalogatni, talán jobb szögre akasztani a kesztyűt.

  • HTC Desire 12+ - ez már nem az a vágy

    A tajvani gyártóra jellemző Sense felület és kamera jellemzően meggyőző szokott lenni, itt azonban némi lomhaságra és közepes minőségű fotókra kell számítani.

Hirdetés