Kiszivárgott az X50 Pro ára és specifikációja

Javarészt megegyezik a felszereltség a sima X50-nel, különbözik persze a kamerarendszer és a lekanyarodó panel. Újabb fotók borzolják a kedélyeket.

Hirdetés

Izgalmas készülékkel indul az idei nyár: a Vivo gimballal támogatja meg az X50 Pro főkameráját, vele pedig az esti fotózás és a videózás is kiegyensúlyozottabb lehet minden korábbinál a telefonok között.


Az X50 Pro kamerarendszere vázlaton (forrás: Weibo) [+]

Tegnap élőképek és a sima X50 specifikációi már kiderültek, most pedig a Pro modell szabadul meg a titkaitól. Egy zárt eseményen a jó pár vázlatot is lencsevégre kaptak, egy infógrafikából pedig kiderül, mennyit dolgozott a gyártó a 48 megapixeles Sony IMX598 kamera és a gimbal háziasításán (spoiler: rengeteget).

A Vivo X50 Pro
A Vivo X50 Pro a gyártó true wireless fülesei mellett (forrás: Weibo) [+]

A Mi Note 10 Pro példáját követve a X50 Pro egyébként két zoomkamerát kínál 8 (periszkópos) és 13 megapixelen (2x-es optikai nagyítás). Az ultraszéles modul szintén 8 megapixeles lesz, a szelfiegység pedig 32 megapixeles. Ezek közül gimbalt persze egyik se kapott, csak a főszereplő.


(forrás: Weibo) [+]

Az előlapon 6,56"-es AMOLED panel villan fel apró kameracseppel, beépített ujjlenyomat-olvasóval, 90 Hz képfrissítéssel, 1080 x 2376 pixel felbontással és lekanyarodó szélekkel.

Az X50 család tagjai és színváltozatai egymás mellett
Az X50 család tagjai és színváltozatai egymás mellett (forrás: Weibo) [+]

Meghajtásáért a Snapdragon 765G chipset felel 5G modemmel társítva, a RAM/tárhely kiszerelések 8/256 GB-ig terjednek, 8/128 GB-on pedig 4000 jüanon nyitnak (178 ezer forint). Ez akár még soknak is mondható a kínai piacon középkategóriás hardverrel, ám a gimbal nyilván komoly extraköltség a Vivónak is.

Az X50 család tagjai és színváltozatai egymás mellett
Az X50 család tagjai és színváltozatai egymás mellett (forrás: Weibo) [+]

A dupla nanoSIM foglalattal szerelt telefon 4315 mAh-s telepet kap, amely 33 watton gyorstölthető, az NFC pedig a Vivo Pay mobilfizetésből is kiveszi a részét. Nemzetközi elérhetőségről egyelőre nem esett szó –már csak azért  sem, mert a képek alighanem egy előzetes bemutatón készültek, és a június 1-jei premierig fel se kerülhettek volna az internetre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés