Újabb OnePlus 8 képek és kamerainformációk érkeztek

A pisztácia mellett lesz fekete és színátmenetes változat, a OnePlus 8 Pro pedig komolyan erősíthet a kamerarendszeren.

Hirdetés

Heteken belül befuthat a OnePlus 8-as széria, bár a Lite modell a koronavírus miatt csúszhat. A OnePlus 8 6,55"-es Fluid AMOLED panelt kínálhat FHD+ felbontáson és 90 Hz-en, az esztétikára pedig ezúttal sem lesz panasz, ha hihetünk az egyre véglegesebbnek tűnő renderképeknek.

A OnePlus 8 színátmenetes kivitelben
A OnePlus 8 színátmenetes kivitelben (forrás: WinFuture / Roland Quandt)

Korábban a pisztácia / menta változatot lehetett szemügyre venni a Snapdragon 865-tel és 5G modemmel várt OnePlus 8 Próról, most pedig a sima 8 színátmenetes és a fekete variációja bukkant fel Roland Quandt és a WinFuture jóvoltából. A OnePlus 8 Pro egyébként 120 Hz-es QHD+ panellel villoghat, és hátlapi kamerarendszere jelentheti a legfőbb előrelépést.

A OnePlus 8 színátmenetes kivitelben
A OnePlus 8 feketében (forrás: WinFuture / Roland Quandt)

Ishan Agarwal úgy hallotta, a főkamera 48 megapixeles Sony IMX689 egység lesz f/1,78-as rekeszérékű lencsével, az ultraszéles ugyanekkora felbontású (IMX586, f/2,2, 120 fokos látószög), a 3x-os optikai zoomegység pedig 8 megapixeles (f/2,44). A sort valamiféle 5 megapixeles színszűrő zárhatja, a szoftver pedig 3-HDR videókat, mozis effekteket és éjjeli portrékat is bevethet, míg a képstabilizálás látványosan előreléphet.

Előzmények

  • Mentazöldben is virít a OnePlus 8 Pro

    Az első IP68-minősítéssel ellátott OnePlus letisztult, de kameralyukas formatervet kaphat, jöhet a vezeték nélküli töltés, a hátlapon pedig legalább két darab 48 megapixeles kamera várható.

  • IP68 védelmet kaphat a OnePlus 8 Pro

    Elvileg a startdátum és a specifikációk is megvannak, három héten belül bemutatkozhat két, hatalmas OnePlus csúcsmodell.

  • Három képfrissítési opciót kínálhat a OnePlus 8 Pro

    Fém-üveg valójában kapták lencsevégre a OnePlus következő csúcskészülékét és 120 Hz-es frekvencián üzemelő kijelzőjét, amihez 90 és 60 Hz-es opciókat is kínál majd a gyártó.

  • Egyre vadabbak a OnePlus 8 Pro pletykái

    Dupla kameravájat az előlapon, 120 Hz-es képfrissítés megnövelt felbontással és 50 wattos gyorstöltés a három fővel várt OnePlus 8 família családfőjének pletykái között.

Hirdetés