Különleges lesz az idei IFA kiállítás

A vírus elleni védekezés miatt viszont sohasem látott formában kerül megrendezésre az esemény.

A világ egyik legnagyobb technológiai  expóját szervező Messe Berlin bejelentette, hogy különleges körülmények között, de megtartják az IFA szakkiállítást. Az egészségügyi előírások, valamint, hogy a résztvevők biztonságára a lehető legnagyobb mértékben ügyeljenek, különleges lesz a 2020-as rendezvény .

A szokásoktól eltérően nem várnak több százezer embert a hatalmas kiállító területere, hiszen Berlinben is korlátozások léptek életbe, amelyek vonatkoznak a tömegrendezvényekre is. Emiatt a szokásoktól eltérő rendszert alakítanak ki, a szeptember 3. és 5. között megrendezésre kerülő kiállításon. Négy különálló, szeparált, eltérő tematikájú (Csúcsmodellek bemutatása; Friss technológiák bemutatása; OEM és ODM szekció; Piactér, ahol találkozhatnak és tárgyalhatnak az üzletfelek) helyszínt hoznak létre, amelyekre naponta csak ezer ember mehet be.

Az IFA 2020 kiállítás ebből fakadóan nem nyitott, csak meghívásos alapon lehet rá eljutni. Így értelemszerűen előnyben részesülnek azok a vállalatok, amelyek korábban már stabil kapcsolatot építettek ki a szervezőkkel. Nem akarjuk elkiabálni a dolgot, de úgy tűnik, hogy jó esély van rá, hogy a Prohardver stábja is delegálhat egy résztvevőt a kiállításra, szóval ha minden jól megy, a helyszínről tudunk majd beszámolni arról, hogy milyen is ez az egészen különleges tech expó.

Azóta történt