Koronavírus: ingyenességet kínál a Comnica is

A koronavírus járványhelyzetre reagálva a Comnica ingyenessé teszi otthonról használható ügyfélszolgálati szoftverét a segítő szervezeteknek.

A vállalat bejelentette, hogy a koronavírus okozta válságos helyzetben több olyan közhasznú, nonprofit szervezet működése is veszélybe került, amelyek évek óta nyújtanak önzetlen segítséget másoknak.

A bejövő telefonhívásokat nagy számban fogadó szervezetek a járványhelyzet miatt kénytelenek hazaküldeni a call centerekben, segély- és ügyfélszolgálati központokban dolgozó ügyfélszolgálati munkatársaikat, így azok nem tudják ellátni feladataikat. Mivel a munkájukra most nagyobb szükség van, mint valaha, a Comnica úgy döntött, ingyen rendelkezésükre bocsátja otthonról is használható ügyfélkapcsolati szoftverét a bejövő telefonhívások kezelésére.

A webes elérésű, virtuális call center szoftverrel a kollégák saját otthonukból ugyanúgy tudják kezelni és fogadni a hívásokat, mint benti munkaállomásaikon. Ehhez csak internet elérésre, egy headsetre és laptopra vagy asztali számítógépre van szükségük. A cég a szoftver gyors beüzemelését és kezelésének betanítását is vállalja, távoli kapcsolatfelvétellel.

Kik jelentkezhetnek az ingyenes szoftverért?

Az ingyenes felajánlásra a Comnica olyan közhasznú munkát végző, segítő nonprofit szervezetek jelentkezését várja, melyek közvetlenül vagy áttételesen részt vesznek a járvány elleni küzdelemben, vagy amelyek működését a járvány súlyosan érinti. Így például: segély- és adománygyűjtő vonalakat működtető alapítványok, egészségügyi szervezetek, szegényeket, elesetteket, hátrányos helyzetűeket, megváltozott munkaképességűeket támogató szervezetek. A tevékenységi kört a cég nem szeretné egyoldalúan leszűkíteni, minden olyan kérelmezőt meghallgatnak, aki segítő munkát végez.

A jelentkezéseket az 1 255 0994-es telefonszámon várják, a hét minden napján, 8.00 és 20.00 óra között.

Az igénylések elbírálásával és a technikai feltételekkel kapcsolatos részletek a Comnica oldalán olvashatók.

Azóta történt

Előzmények