Routereket cserél a 4iG

A cég 11 országos gyógyintézetben, 13 társkórházban és 32 szakrendelőben végzi az adatkapcsolati és router eszközök bővítését, illetve cseréjét.

A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján jelentette be hétfő reggel, hogy az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) „Egészséges Budapest projektben résztvevő intézmények részére Routerek cseréje” tárgyú központosított közbeszerzési eljárásán a vállalat ajánlatát hirdették ki nyertesként.

A szerződéskötési moratórium 2020. február 13. napján jár le. Az eljárás összértéke 754 535 000 Ft+áfa.

Az Egészséges Budapest Program keretében fővárosi és Pest-megyei kórházak,országos intézetek és szakrendelők diagnosztikai és terápiás műszerparkjai, valamint informatikai eszközei újulnak meg 2026-ig. A program megvalósítására csak az idei évben 40 milliárd forintot fordít majd a kormány. A szerződéskötést követően a 4iG Nyrt. az Egészséges Budapest projekt intézményeiben – 11 országos gyógyintézet, 13 társkórház és 32 szakrendelő – végzi az adatkapcsolati és router eszközök bővítését, illetve cseréjét, továbbá az új hálózati eszközök meglévő rendszerekhez történő integrálását, valamint tesztelését és beüzemelését is.

Azóta történt

Előzmények