Új kiállítással próbálkoznak az egykori CEBIT gazdái

A TWENTY2X egy ízig-vérig B2B rendezvény, a kis- és középvállalatokkal a fókuszban.

Deutsche Messe AG az egykor megkerülhetetlennek számító, ám fokozatosan eljelentéktelenedő, majd meg is szűnő CEBIT kiállítás szervezője új digitális eseményt indít márciusban (2020. március 17 - 19.) Hannoverben a CEBIT helyén! A 2020-ban első ízben megrendezésre kerülő új B2B digitális esemény fő célja segíteni a német nyelvterületen működő (német, osztrák, svájci)  5000 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató kis-, és közepes vállalkozások és startupok üzleti folyamatainak digitalizációjában, digitális átalakulásában.

A szervezőktől kapott információk értelmében a TWENTY2X nevű esemény fókuszában a digitális átalakulás áll. Magán a rendezvényen a piaci szereplők bemutathatják termékeiket, szolgáltatásaikat, lesznek konferenciák, és persze az egyik fő cél a kapcsolatépítés.  Az már most látszik, hogy a TWENTY2X  nem lesz egy ligában a nagy iparági rendezvényekkel, hiszen 350 kiállítóval és 8000 látogatóval kalkulál a Deutsche Messe AG.

Azóta történt

  • AI és IoT technológiák oldhatják meg az élelmezési problémákat

    A termelésen és a logisztikán át az értékesítésig próbálják lefedni tech startupok az gyümölcs- és zöldségtermelői szektort.

  • 1986. március 12.

    Az NSZK-beli Hannoverben megnyitja kapuit az első CeBIT (Centrum für Büro- und Informationstechnik), amely mára a világ legnagyobb informatikai szakkiállításává nőtte ki magát. Korábban a rendezvény a Hannoveri Vásár része volt, de az 1980-as évekre az iparág gyors fejlődésének köszönhetően túlnőtt annak keretein, ezért döntöttek a leválasztása mellett. Az első CeBIT 2142 kiállítójára 334 ezer látogató volt kíváncsi.

Előzmények