Elsőre nem sikerült beindítani a Takarékbank új informatikai rendszerét

Habár a pénzintézet ügyfelei közül sokan panaszkodtak kellemetlenségekre, a bank szerint minden halad a rendes kerékvágásban.

Az index.hu figyelt fel rá, hogy az új pénzintézeti szövetség, a Takarékbank netbankjának mai indítása nem volt sikeres (a múlt héten egyébként teljesen érthető módon két nap türelmi időt kértek az átállásra) – annyira, hogy egy közleményt is kiadtak róla, mely azonban igen furán néz ki most az index.hu által megadott linken:

Hirdetés

 

 

Takarékbank

[+]

Azóta a Takarékbank főoldalán megjelent egy új tájékoztató is, mely lényegileg ugyanazt mondja rövidebben: túlterhelés okozza az üzemzavart, melynek feloldásán dolgoznak a szakemberek. Az internetbank használatát most nem javasolják, inkább a személyes ügyintézést ajánlják.

Takarékbank

[+]

Ennek ellenére a Takarékbank sikerként könyvelte el az átállást – valamint a hazai piacon ritkaságszámba menő fúziót –, és a jövőre minden jót ígérnek.

Vida József vezérigazgató pedig többek közt az innovatív banki gyakorlatukat dicsérte. Azaz „... az ország ötödik legnagyobb, univerzális hitelintézete jött létre, amely a korábbi takarékszövetkezetek étékeit ötvözi a korszerű, innovatív kereskedelmi banki gyakorlattal” - írja az index.hu.

Azóta történt

Előzmények

  • Mobilbankolni menő

    A 18-24 éves korosztály számára kiemelten fontos, hogy egy bank milyen online csatornákat biztosít az ügyintézésre, de az internetbank már az idősebbek körében is alapszolgáltatásnak számít.