Újra indul a Magyar Telekom gyakornoki programja

A toborzási folyamat különlegessége, hogy a kiválasztás mintegy 24 óra alatt megtörténik.

A Magyar Telekom friss közleményében jelzi, hogy sajátos toborzási megoldással keresi a tehetségeket: a cég 24 órás kiválasztási folyamata során összesen 30 gyakornokot szerződtet. „Hiszünk abban, hogy a folyamatos tanulás, újabb skillek, kompetenciák elsajátítása mellett a technológia kínálta lehetőségek megragadásával mindenki fejlődhet, előrébb juthat. Ebben a szellemiségben indítottuk el tavaly az első 24 órás gyakornoki kiválasztásunkat, melynek sikerére alapozva ismételjük meg a programot” – mondta Friedl Zsuzsanna, a Magyar Telekom Chief HR Officere.

A jelentkezési folyamat május 16-án reggel 10:00-kor indul, a tavalyihoz hasonlóan, egy egyszerű online regisztrációval, majd egy digitális kompetenciamérő játékon (serious game) mérettettnek meg a diákok. Ezt követi az online videóinterjú, ahol előre megadott kérdésekre kell válaszolni. A Telekom HR-szakemberei folyamatosan, illetve az éjszaka folyamán értékelik ki a jelentkezéseket. A legjobbak meghívást kapnak egy második körös személyes interjúra, ahol már találkoznak az adott szakterület mentoraival, végezetül pedig a 30 kiválasztott gyakornok nevét ünnepélyes keretek között hirdetik ki a vállalat új székházában. A toborzás indulásáról és a jelentkezés módjáról a https://www.telekom.hu/amostgyakornokai weboldalon kapnak tájékoztatást az érdeklődő fiatalok.

Magyar Telekom

[+]

Az új gyakornokok számára a Telekom távmunka lehetőséget, rugalmas munkabeosztást nyújt a jellemzően részmunkaidőben dolgozó hallgatóknak, akik az órarendjükhöz tudják igazítani a munkaidejüket. Az itt eltöltött idő alatt felelős feladatok ellátását szakmai vezetők segítsége mellett végezhetik a hallgatók, ami nagyban hozzájárul személyes fejlődésükhöz. Mindezt modern munkakörülmények között tehetik, ami támogatja a hatékony munkavégzést.

A Telekom a ​#mostgyakornoka Facebook csoportba is várja a jelentkezőket, mert hamarosan egy élő bejelentkezésben válaszol meg minden, a hallgatók által felmerült kérdést.

További információ: https://www.telekom.hu/amostgyakornokai

Azóta történt

Előzmények