A Discovery megjelenik a YouTube-on is

A YouTube TV-n is elérhető lesz többek közt a Discovery Channel, a TLC, az Investigation Discovery, a Travel Channel és az Animal Planet.

A vállalatok bejelentették, hogy a Discovery és a YouTube kiterjedt, többéves terjesztési megállapodásának köszönhetően a Discovery szórakoztató csatornái elérhetők lesznek a YouTube streamingszolgáltatásának előfizetői számára, élőben és on-demand tartalomként is.

A Discovery Channel, a TLC, az Investigation Discovery, a Travel Channel, az Animal Planet, a HGTV, a Food Network és a MotorTrend már megtalálható a YouTube TV-n, az év végéig pedig elindul az OWN: Oprah Winfrey Network is.

A YouTube TV előfizetői az élő adás mellett korlátlanul hozzáférhetnek a Discovery tartalmához a VOD szolgáltatáson keresztül – tárhelylimit nélkül használhatják a rögzítést (DVR), illetve a Discovery GO platformon keresztül megkapják a kilenc csatorna teljes könyvtárát, közel 50 ezer műsort.

„Előfizetőink egyik legfontosabb kérése volt, hogy a Discovery csatornák legyenek elérhetőek a YouTube TV-n – mondta Lori Conkling, a YouTube TV partnerségekért felelős vezetője. – A YouTube TV-t azért indítottuk, hogy egyszerűen, modern módon tudjuk kínálni az élő televíziózás legjavát. Tovább fejlesztjük a kedvenc tévéműsorok megismerésének új élményét: a Discoveryvel kötött megállapodás egy lépés ezen az úton.”

Azóta történt

  • A YouTube segít

    Megpróbálnak kompromisszumos megoldást találni, hogy a szerzői jogok birtokosai és tartalomgyártó, reklámokból bevételeket is szerző felhasználók is jól járjanak.

Előzmények