Törölhetővé váltak a Messenger üzenetek

Tíz percünk van rá, hogy meggondoljuk magunkat.

Hirdetés

A Facebook chat alkalmazását, a Messengert korábban sok kritika érte, hogy nem teszi lehetővé az utólag megbánt, vagy feleslegesnek ítélt üzenetek törlését. A Facebook korábban, nagyjából egy éve már bejelentette, hogy dolgozik ezen a funkción,és most megérett az idő a bevezetésre.

A használatához nem kell mást tenni, mint rávinni a kurzort a kérdéses szövegre, rákattintani az ekkor falbukkanó kis ikonra, kiválasztani az eltávolítás opciót. Ott eldönthetjük, hogy végleg el akarjuk-e távolítani a chat összes résztvevője számára (erre összesen tíz percünk van) vagy csak saját magunknál töröljük el. Ez utóbbi akkor jöhet jól, ha screenshotot kívánunk készíteni, és nem akarjuk, hogy egy kínos, zavaró szöveg ott éktelenkedjen.

Azóta történt

  • 2004. február 4.

    E napon indította el Mark Zuckerberg a Facebook (akkor még: Thefacebook) nevű közösségi oldalt. Ez kezdetben a Harvard Egyetem diákjait fogta össze, majd fokozatosan nyitották meg mások előtt is. Az alapítót a működtető cég üzleti sikere az eddigi legfiatalabbként emelte be az amerikai dollármilliárdosok közé.

Előzmények