Mától ingyen ad négy gigát a Telekom

Az akciós mobilnetes ajánlat a feltöltőkártyás ügyfelek számára érhető el, a felhasználásra fél évet ad a vállalat.

A Magyar Telekom bejelentette, hogy november 15-én minden lakossági feltöltőkártyás ügyfelének egyszeri 4 GB adatot biztosít, amelyet fél éven belül használhat fel. A promóciós adatmennyiséget hozzávetőleg 1,7 millió ügyfél veheti igénybe.

A feltöltőkártyás ügyfelek számára az egyszeri 4 GB adat automatikusan elérhetővé válik november 15-én, az aktiválásról az érintett ügyfeleknek sms-ben küld értesítést a vállalat.

„Elkötelezettek vagyunk abban, hogy szemléletváltás következzen be a magyar társadalomban, ugyanis a digitalizáció új hozzáállást és új készségeket kíván meg mindannyiunktól. A digitalizáció eszköztára csak akkor szolgálja az egyéni fejlődést, ha együtt jár egyfajta nyitottsággal, bátor és a tettre kész hozzáállással. Ideje leszámolni a negatív és visszahúzó gondolatokkal.  A megfelelő hozzáállással, a digitális világ eszközeit segítségül hívva bármit elérhetünk, bármit megváltoztathatunk” – nyilatkozta a Telekom november elején elstartolt új márkakampánya kapcsán Szabó Béla Attila, márka és lakossági kommunikációs igazgató.

Előzmények