A mesterséges intelligencia megérkezett az orálszimulátorba is

Mindent a felhasználókért, akik nagy örömmel támogatják az ilyen fejlesztéseket. Végre értelmet nyert a gépi tanulásba ölt sok-sok millió dollár.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a férfiaknak szánt szexuális segédeszköz, az Autoblow 2 hatalmas meglepetést okozott azzal, hogy kategóriájában kifejezetten sikeres lett a közösségi finanszírozású projekteknek helyett adó IndieGoGo oldalán; mégpedig nem is akárhogyan: annak idején a készülék gyártására és piacra dobására nem kevesebb, mint 362 ezer dollárnyi kezdőtőkét dobtak össze a potenciális vásárlók.

Hirdetés

A cég arca, a feltaláló, a manapság pornóbajuszt viselő Brian Sloan legújabb promójában a turmixgéphez (brrr…) hasonló, nem igazán kis méretű eszközt fél kézzel(!) tartva elmondja, hogy négy év alatt nagy utat tettek meg, állítása szerint már közel kétszázezren használják az örömforrást. Épp ezért kezdtek további fejlesztésekbe, javításokba – pl. sokan túl hangosnak találták a gépet, finomítottak a mechanikán, az anyagokon stb.

De mi köze mindennek az informatikához?

Nagyon is sok. Egyrészt egy beágyazott rendszert használnak az Autoblow 2+-nál, másrészt a fejlesztői csapat 250 ezer percnyi pornófelvételt elemzett ki a mesterséges intelligencia segítségével, és ezek alapján 16 sajátos, elkülöníthető orális modellt, technikát azonosítottak, képeztek le, majd ezeket választható opcióként kínálják az új készüléken.

A szuperokos orálgép már előrendelhető.

Azóta történt

Előzmények