Mivel robbanthat az Apple októberben?

A cég tarsolyában még számos újdonság lehet, amelyekkel még nagyobb káoszt okozhatnak a karácsonyi időszakban.

Hirdetés

A karácsony előtti időszak hagyományosan meglehetősen mozgalmasnak számít a telekommunikációs és szórakoztatóelektronikai szektorban. Üzletileg ez az év legfontosabb periódusa a cégek számára, így nem mindegy, hogy ki milyen masinával fordul rá az ünnepi szezonra.


[+]

Az egyik legnagyobb hal, az Apple szeptemberben bemutatott számos újdonságot,többek között a világ legdrágább telefonját, egy okosórát, és a frissített operációs rendszereket. Ez azonban nem minden, hiszen komoly tartalékok vannak még a vállalat tarsolyában, így bőven van rá esély, hogy októberben is robbantanak egy vagy több komolyabb bombát egy nagyobb rendezvény keretein belül.

Ott van például az iPhone XR telefon, amely október 26-án kerül a boltokba, és amelyről annyit tudni, hogy a zászlóshajónak számító XS olcsóbb változata lesz. E modell iránt már most elég nagynak tűnik az érdeklődés, így bőven benne van a pakliban, hogy a cég csap neki valamilyen extra hírverést a hónap közepe táján. Ez azért is lenne logikus mert egy füst alatt a nagyközönség elé léphetnének a régóta várt új iPad tabletekkel, amelyek új életet lehelhetnének a gyengélkedő táblagép piacba.

A számítógép fronton is vannak még tartalékai a vállalatnak, hiszen a pletykák szerint jön egy új 12 hüvelykes képátlóval bíró Retina kijelzőt tartalmazó MacBook, és egy 13 hüvelyes megjelenítővel rendelkező ultrakönnyű termék, amely a MacBook Air helyébe léphet. Emellett számolhatunk egy új iMac felbukkanásával is, hiszen az egybegép utolsó verziója 2017 elején jött ki, ennyi idő pedig ebben a szektorban rengetegnek számít, pláne egy Apple kaliberű cég esetében.  És akkor még nem is beszéltünk a kompakt Mac miniről, amely gyakorlatilag 2014-óta változatlan, és sokak szerint épp itt az ideje egy komolyabb ráncfelvarrásnak.

Tehát mindent összevetve nagyon jó esély van rá, hogy a cupertinoi gigakonszern a közeljövőben egy hatalmas eseményen jó pár olyan újításról rántja le a leplet, amelyek alaposan felkavarhatják az amúgy is pezsgő technológiai piacot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények